fizyk 28.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ale fajnie !!!!!Forumowicze - złóżmy sobie gratulacje!! Przecież będzie okazja do spotkania!!! A nawiasem mowiąc - ani przez chwilę nie wątpiłem, że się uda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Cieszę się. jesteśmy bardzo fajną grupą. Tomku - fajną i skromną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wlasnie - cos mi tu nie gra. Moja wplata, zrobiona w piatek (24) wieczorem jeszcze nie dotarla - bo rozpiska jest tylko do 24 czerwca. Zatem stan konta jeszcze sie ciutke zwiekszy. No i gut postaram sie dziś ustalić najbardziej aktualny stan konta, proszę o odrobine cierpliwosci pozdr m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Najnowsze wieści: wpłaty zaksięgowane przez bank z datą 27.06.2005 2x100 zł1x40 zł1x10 zł w sumie 250 zł stan konta 2694 zł Pani Żybura serdecznie dziękuje wszystkim za wpłaty na konto, bardzo emocjonalnie podchodzi do naszej akcji i gdyby mogła wyściskała by was wszystkich. Cieszy sie przeogromnie, że mimo iz wydawało się że akcja zbiórki jest już zakończona, to nadal spływają pieniążki. Ja ze swojej strony dodam, że najprzyjemniejsze dźwięki z rozmowy panią Joanną dobiegały z drugiego planu, gdzie słychać było Nikole. My również dziekujemy wszystkim ludziom o ogromnych sercach, za wszystkie wpłaty, a jeśli ktoś ma jeszcze ochotę coś wpłacić to napewno zagospodarujemy to z pożytkiem dla Nikoli pozdrawiamyEdzia&Maksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 W GRUPIE TO JEST SIŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 stan konta 2694 zł Jaka ładna kwota Teraz można ją odpowiednio zagospodarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jestem dumna że mogą być a tak zacnym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witajcie Najnowsze wieści są następujące:- komputer został już zamówiony, dostawcą będzie firma Prozap z Puław - komputer będzie zamontowany u państwa Żyburów w nastepny poniedziałek lub wtorek (11 lub 12 lipca)- cena komputera - tu niestety musieliśmy iść na pewien kompromis, cena zaproponowana przez fimę z Radomia była niższa, lecz firma z Puław mieści się kilkaset metrów od mieszkania państwa Żyburów i zobowiązała się do udzielenia wszelkiem pomocy, zarówno przy uruchomieniu, jak i przy dalszym użytkowaniu komputera. Konkretniej ceny jeszcze nie podam, bo nadal jest negocjowana. Dziekuje wszystkim którzy wzieli udział w zbiórce na komputer dla Nikoli, a w następnym tygodniu postaramy sie pokazać zdjęcie Nikoli przy jej komputerze. pozdrawiamyEdzia(urlopowo) & Maksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Na pewno będzie dobrze Po prostu suuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jestem pewna że cena będzie dobra a obsługa jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witajcie Dzis po południu Nikola dostanie komputer, postaram sie przekazac pelniejszą relacje po fakcie.pozdrawiamn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witajcie Dzis po południu Nikola dostanie komputer, postaram sie przekazac pelniejszą relacje po fakcie. pozdrawiam n. http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Hurrra_1.gifhttp://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Hurrra_1.gifhttp://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Hurrra_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts