Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wlasnie - cos mi tu nie gra. Moja wplata, zrobiona w piatek (24) wieczorem jeszcze nie dotarla - bo rozpiska jest tylko do 24 czerwca. Zatem stan konta jeszcze sie ciutke zwiekszy. No i gut

postaram sie dziś ustalić najbardziej aktualny stan konta, proszę o odrobine cierpliwosci

pozdr

m.

Najnowsze wieści:

wpłaty zaksięgowane przez bank z datą 27.06.2005

2x100 zł

1x40 zł

1x10 zł

w sumie 250

stan konta 2694

Pani Żybura serdecznie dziękuje wszystkim za wpłaty na konto, bardzo emocjonalnie podchodzi do naszej akcji i gdyby mogła wyściskała by was wszystkich. Cieszy sie przeogromnie, że mimo iz wydawało się że akcja zbiórki jest już zakończona, to nadal spływają pieniążki.

Ja ze swojej strony dodam, że najprzyjemniejsze dźwięki z rozmowy panią Joanną dobiegały z drugiego planu, gdzie słychać było Nikole.

My również dziekujemy wszystkim ludziom o ogromnych sercach, za wszystkie wpłaty, a jeśli ktoś ma jeszcze ochotę coś wpłacić to napewno zagospodarujemy to z pożytkiem dla Nikoli

pozdrawiamy

Edzia&Maksiu

Witajcie

Najnowsze wieści są następujące:

- komputer został już zamówiony, dostawcą będzie firma Prozap z Puław

- komputer będzie zamontowany u państwa Żyburów w nastepny poniedziałek lub wtorek (11 lub 12 lipca)

- cena komputera - tu niestety musieliśmy iść na pewien kompromis, cena zaproponowana przez fimę z Radomia była niższa, lecz firma z Puław mieści się kilkaset metrów od mieszkania państwa Żyburów i zobowiązała się do udzielenia wszelkiem pomocy, zarówno przy uruchomieniu, jak i przy dalszym użytkowaniu komputera. Konkretniej ceny jeszcze nie podam, bo nadal jest negocjowana.

Dziekuje wszystkim którzy wzieli udział w zbiórce na komputer dla Nikoli, a w następnym tygodniu postaramy sie pokazać zdjęcie Nikoli przy jej komputerze.

pozdrawiamy

Edzia(urlopowo) & Maksiu

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...