AGNIESZKA31 08.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 DVD RECORDER LITEON SOHW1693 kosztuje około 200zł nawet 190.Będziesz miała spokój,odtworzy wszystko i nagra wszystko. Kurde ja tu taki wykład ,nie zrozumiałam pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.07.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 dobrze zrozumiałaś jeszcze pw ci wysłałam, bo nie wiedziałam, że tak szybko tu wrócisz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 08.07.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 z mego doświadczenie napędy LG dobrze czytają płyty, nawet mocno porysowane, nie raz wziąłem cifa, przetarłem płytę i jazda, na niczym nie chodziło tylko na LG. Wszystko się psuje, jak sprowadzaliśmy masowo LG, to psuł się LG, jak Lite ON, to psuł się LITE ON, podobna historia z Samsungiem, według mnie jednak serwis LG lepiej działa od LITE ONa. A wyrobami Sonego ?, za mocno flopka śróbką nie dokrecać, bo źle działał, Napędy Panasonica (raczej Matsushita), też dobre krzaki się trafiały. Co do innych wyrobów LG, monitory Flatron sprzedawało się olbrzymie ilość, zdarzało się owszem reklamacje, ale przy tej ilości to naprawdę przyzwoita firma. Dużo gorsze są Philipsy, dobre monitory są Samsunga. O dziwo mało reklamacji mamy na AOC i NEC'a. Pojawił się też nowy gracz chiński BENQ, i to poważna sprawa, bo pomału wykupuje Siemensa (już dział z telefonami jest jego), a jakościowo jest O.Ki. Swego czasu zaczeliśmy sprowadzać tanie płyty Asrocka, działały stabilnie, jak wzieliśmy się dobrze za Ascrocka, (mówie tutaj o ilościach liczonych w paletach, a nie sztukach), to dzisiaj zbieramy żniwa, koszmar. Wiec powiedziałem dość i przeskok na Asusa. Jaki wynik, ? np. Asus na chipsecie KT880, to jeszcze gorsze niż prawie identyczny Asrock, padaka, problem z kompatybilności pamięci. Mam dobre zdanie o płytach Solteka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a jakie macie zdanie o nagrywarkach Nec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 a jakie macie zdanie o nagrywarkach Nec? nagrywarki O.Ki jak za tą cenę (chyba najtańsze), ale ich serwis ma poooowoolneee ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 21.11.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Proponuje LG(siedzę w tym po uszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 /1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts