marpot 10.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam, U sasiada 1 m za moim plotem rosnie wielka brzoza, ktora jest w wiekszosci z lisciami na mojej stronie, co powoduje ze jesienia mam troche roboty ze sprzatnieciem terenu. U niego natomiast lisci nie ma prawie nic. Wiem zeby wyciac taka brzoze to trzeba miec zezwolenie, ale sasiadowi to nie przeszkadza. A jeszcze takie drzewko zaslania mi slonce Czy mozna ja jakos podtruc, zeby uschla? Macie jakies pomysly. Bo roundupem nie popsikam drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 brzoza to jedno z piekniejszych drzew i powietrze jonizuje ujemnie. Nie podoba mi sie to co piszesz, oj niepodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 10.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Wiem zeby wyciac taka brzoze to trzeba miec zezwolenie, ale sasiadowi to nie przeszkadza. Co sąsiadowi nie przeszkadza, że ją wytniesz czy brak zezwolenia? Czy mozna ja jakos podtruc, zeby uschla? Macie jakies pomysly. Bo roundupem nie popsikam drzewa... Pewnie jestem trochę inny - ale, jeżeli nie chcesz jej popsikać randapem, (bo co, bo ekologia?), to może ekologiczniejszy będzie mocz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 10.06.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A fe marpot, mieć brzozę za oknem - cos cudownego, a ty ją chcesz wyciąć - nie uczęszczałeś w szkole na środowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Czy mozna ja jakos podtruc, zeby uschla? Jak tak można!!! Toż to elita! Ojojoj, brzozo, znowu??? Chłopak ma przechlapane... A tak poważnie, to zgadzam się całkowicie z Majką. Otruć drzewo? To zbrodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 10.06.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Cieszy mnie bardzo to zaangażowanie w obrone niewinnej Brzozy. Może założymy Towarzystwo Obrony Brzozy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Może założymy Towarzystwo Obrony Brzozy . Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 10.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Podtruć brzozę Ładne kwiatki!! Dodam tylko, że gdy moja stareńka brzoza nikła w oczach ( z wilgoci), ja drżałam razem z nią... marpot, brzoza odpłaca Ci się dobrymi fluidami, wybacz jej te ścielące dywan liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slack 11.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam, U sasiada 1 m za moim plotem rosnie wielka brzoza, ktora jest w wiekszosci z lisciami na mojej stronie, co powoduje ze jesienia mam troche roboty ze sprzatnieciem terenu. U niego natomiast lisci nie ma prawie nic. Wiem zeby wyciac taka brzoze to trzeba miec zezwolenie, ale sasiadowi to nie przeszkadza. A jeszcze takie drzewko zaslania mi slonce Czy mozna ja jakos podtruc, zeby uschla? Macie jakies pomysly. Bo roundupem nie popsikam drzewa... Dawaj ją do mnie! Mam już kilka. Jedna więcej nie zaszkodzi A poważnie, przecież można wyciąć parę gałęzi. Tych najbardziej zwisających. Albo zamów sobie takie tornado, jakie było niedawno w naszym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 11.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 drzewko zaslania mi slonce Czy mozna ja jakos podtruc,... ciekawe czy sąsiad ma też nieznośne, hałaśliwe dzieci ...... wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ciekawe czy sąsiad ma też nieznośne, hałaśliwe dzieci ...... wybaczcie i psa, który szczeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ojojoj, brzozo, znowu??? Chłopak ma przechlapane... A tak poważnie, to zgadzam się całkowicie z Majką. Otruć drzewo? To zbrodnia! Majka ... Matka ... Hanula cieszy ze jest nas wiecej tak myslących ... Majka zauważyła ujemna jonizacje ... jako antidotum na promieniowanie z telewizora, radia, przekaźników, systemów radarowych, spalin, dymu papierosowego ... promieniowania cieków ... uderzenia pioruna ... lipy, dęby oraz brzozy były to dla naszych przodków Słowian Świętymi Drzewami ... za ścięcie tych drzew groziła śmierć ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Widzę, marpot, po Twoich innych wątkach, że masz nieodpartą potrzebę wpływu na zachowanie równowagi w przyrodzie... ... równowagi chroniącej wyłącznie Twoje interesy... Typowy homo sapiens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Widzę, marpot, po Twoich innych wątkach, że masz nieodpartą potrzebę wpływu na zachowanie równowagi w przyrodzie... ... równowagi chroniącej wyłącznie Twoje interesy... Typowy homo sapiens... jaki sapiens, gdzie sapiens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Czy mozna ja jakos podtruc, zeby uschla? zle sypiasz czy jak? owszem , gdybys zapytal co lepsze welna czy styropian , to pewnie pomimo wszystko ktos by odpowiedzial wiadomo dlaczego pomimo wszystko? ale tu widze ludzie i tak na poziomie.... i nie sapiens matka , bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 i nie sapiens matka , bez obrazy Tym niemniej za takiego się uważa... zapewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 brzoza lipy, dęby oraz brzozy były to dla naszych przodków Słowian Świętymi Drzewami ... za ścięcie tych drzew groziła śmierć ... oj, naprawde? my tu o drzewach , a faceci to zaraz by sie wyswiecali ale Ty brzoza masz tu swiete prawo w tym watku , ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 12.06.2005 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! Po Waszych postach zrozumialem, ze brzoza ma dobre wlasciwosci dla zycia. Niech zyje to drzewko u sasiada!!!Jeszcze raz sorry! Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Podziwiam Cie za te sorry, przewaznie ludzie nie umieja przyznac sie do bledu choc nikt tu w kategoriach bledu nie mowil to byly opinie szanuje Cie za to , zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts