Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak załatwic brzoze?

Recommended Posts

rrmi - naprawde

poczytaj o tajemnicach drzew

poczytam :lol: i nie bede drzew wycinac

napewno nie brzozy

poczytane , mysle , ze modrzew trzeba sadzic :lol: :lol:

dla leniwych o brzozie zacytuje

Brzoza neutralizuje szkodliwe promieniowanie cieków wodnych. Drzemkę w jej pobliżu zaleca się osobom osłabionym chorobą. Wykazuje działanie uspokajające i wzmacniające

Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! Po Waszych postach zrozumialem, ze brzoza ma dobre wlasciwosci dla zycia. Niech zyje to drzewko u sasiada!!!

Jeszcze raz sorry! Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone...

Respekt :D.

Mnie się wydaję, że gdybyś zapytał jak Załatwić pozwolenie na wycięcie brzozy, to by nie było takiego oburzenia, a wręcz byś się dowiedział do którego urzędu masz pójść, z którą panią porozmawiać. Twoje pytanie jak załatwić brzozę wywołało falę wypowiedzi, bo się źle kojarzy. Fajnie, że brzoza zostanie - ja mam u siebie na podwórku około 100mb żywopłotu grabowego, dwie duże lipy, akację i jarzębine, wokół las, i przyznam, że to grabienie liści wcale nie przeszkadza mi na jesieni, a wręcz przeciwnie - pozdrawiam :D.

Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! Po Waszych postach zrozumialem, ze brzoza ma dobre wlasciwosci dla zycia. Niech zyje to drzewko u sasiada!!!

Jeszcze raz sorry! Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone...

już Cie lubię :oops: :D

P.S. ode mnie rady co do legalnego wycięcia to tylko rady są na: spróchniałe, stojące w środku zaplanowanego domu, ewentualnie topole.

Nad resztą serce me krwawi :(

• 2 weeks później...