Gość 12.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrmi - naprawde poczytaj o tajemnicach drzew ... http://www.mag.media.pl/CZASOPIS/2004/200408/tajemnice.htm Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! marpot brawo ! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrmi - naprawde poczytaj o tajemnicach drzew poczytam i nie bede drzew wycinac napewno nie brzozy poczytane , mysle , ze modrzew trzeba sadzic dla leniwych o brzozie zacytuje Brzoza neutralizuje szkodliwe promieniowanie cieków wodnych. Drzemkę w jej pobliżu zaleca się osobom osłabionym chorobą. Wykazuje działanie uspokajające i wzmacniające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 13.06.2005 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! Po Waszych postach zrozumialem, ze brzoza ma dobre wlasciwosci dla zycia. Niech zyje to drzewko u sasiada!!! Jeszcze raz sorry! Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone... Respekt . Mnie się wydaję, że gdybyś zapytał jak Załatwić pozwolenie na wycięcie brzozy, to by nie było takiego oburzenia, a wręcz byś się dowiedział do którego urzędu masz pójść, z którą panią porozmawiać. Twoje pytanie jak załatwić brzozę wywołało falę wypowiedzi, bo się źle kojarzy. Fajnie, że brzoza zostanie - ja mam u siebie na podwórku około 100mb żywopłotu grabowego, dwie duże lipy, akację i jarzębine, wokół las, i przyznam, że to grabienie liści wcale nie przeszkadza mi na jesieni, a wręcz przeciwnie - pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 13.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Powiem więcej, na pytanie jak oficjalnie wyciąć brzozę foumowicze znależli by sporo sposobów jak sie jej pozbyć " nieoficjalnie " a tak zostałeś co nieco zjechany A przy okazji brzoza to piękne drzewo i posadziłem sobie 2 w ogródku Pozdrowienia Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Sorry, brzoza zostaje a nawet zapominam ze mialem taki pomysl!!! Po Waszych postach zrozumialem, ze brzoza ma dobre wlasciwosci dla zycia. Niech zyje to drzewko u sasiada!!! Jeszcze raz sorry! Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone... już Cie lubię P.S. ode mnie rady co do legalnego wycięcia to tylko rady są na: spróchniałe, stojące w środku zaplanowanego domu, ewentualnie topole. Nad resztą serce me krwawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No marpocie! Błądzenie to rzecz ludzka, dobrze że udało Ci się... nawrócić. Na pewno będzie Ci to gdzieś zapisane... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 22.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A już myślałem że jesteś kompletnie pozbawiony wrażliwości zwłaszcza jeśli chodzi o tak piekne drzewo jak brzoza!!!!!!! brawo za zmianę decyzji!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts