Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DACHÓWKA RUPP CERAMIKA - wątek zbiorczy: opinie, uwagi, modele, zdjęcia, dyskusja

Gregwlkp

Recommended Posts

• Odpowiedzi 380
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od kwietnia 2006 jest już w sprzedaży, więc powinno już być troszkę nowych domków z tym dachem. U nas są, jutro jadę zobaczyć na żywo ten kolorek :)

sylwia - a mozesz zdradzic gdzie sa takie dachy ? :D Ja rowniez jestem z doloslaskiego :D

Kirkris - z tego co powiedzial mi sprzedawca jest roznica w kolorze poniewaz sirius 13 jest barwiony w masie :roll:

W Głogowie. Ok zrobie zdjęcie i wkleje jutro.

Od kwietnia 2006 jest już w sprzedaży, więc powinno już być troszkę nowych domków z tym dachem. U nas są, jutro jadę zobaczyć na żywo ten kolorek :)

sylwia - a mozesz zdradzic gdzie sa takie dachy ? :D Ja rowniez jestem z doloslaskiego :D

Kirkris - z tego co powiedzial mi sprzedawca jest roznica w kolorze poniewaz sirius 13 jest barwiony w masie :roll:

W Głogowie. Ok zrobie zdjęcie i wkleje jutro.

Do glogowa mamy z 70 km wiec chyba nie pojedziemy.

Z niecierpliwoscia bede czekac na Twoja opinie i zdjecia :D

Moje ceny (brutto) na Rupp Sirius 13 brąz ze składu fabrycznego w Krakowie:

- dachówka - 3,10

- boczna - 24,10

- gąsior sattel z klamrą - 14,85

- wentylacyjna - 18,61

Upust niestety tylko 15% od aktualnych cen fabrycznych (cennik z lutego). Transport z rozładunkiem w cenie.

--

Pozdrawiam,

Grzesiek

Dzisiaj dostałam wycenę tej dachówki, dach ma ok280m2. cena to 26540zł.

czy w tej cenie jest tez folia, orynnowanie i okna dachowe? Czy tylko dachowka + akcesoria (gasiory itp)

Ja mam dostac wycene tej dachowki jeszcze w tym tygodniu wiec porownamy :wink:

W tej cenie jest folia, orynnowanie MARLEY, dachówka i akcesoria, stopnie i 2 ławy kominiarskie. Ale myślę, że jak się zdecydujemy to coś da się jeszcze utargować.

OK, wyślę, ale wieczorem z domu. Teraz mogę Ci przesłać zdjęcia z robót "w trakcie". Czy jesteś zainteresowana? Stan zaawansowania Twojego domu juz widziałam. ja jestem dużo dalej, bo mam zamiar się za miesiąc wprowadzić. Najlepsze przed Tobą.

Witam, jestem posiadaczką dachu z dachówki syriusz 13, jest piękny, to była dobra decyzja, choć nie łatwa. Nie umiem załączyć zdjęcia, jak mi powiecie jak to załączę.

Z chęcią nauczę wklejać zdjęcia.

1. zdjęcia muszą być umieszczone w internecie np. http://www.foto.onet.pl

2. najeżdżasz strzałką na zdjęcie w miniaturce i naciskasz prawy przycisk w myszce

3. na samym dole wchodzisz w właściwości

4 kopiujesz adres

5. równolegle musisz mieć otwartą stronę z forum gdzie będziesz wklejać zdjęcie

6 na tej stronie pod "temat" masz ikonki i naciskasz IMG wklejasz adres i znowu naciskasz IMG i enter.

czyli adres zdjęcia i naciskasz enter

I już :wink:

Życzę powodzenia i pozdrawiam