Gość 10.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dlaczego nie wyświetlają mi się niektóre fotki, a zamiast nich widzę w górnym rogu czerwony krzyżyk. Może to zwidy i tylko ja widzę krzyże, a może to brak zainstalowanej jakiejś przeglądarki? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.06.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Dzieje się tak nie z winy Twojej przeglądarki.Są strony www, których właściciele nie pozwalają na hotlinkowanie. Jak ktoś zamieści w swoim profilu link do gifa znajdującego się na takiej właśnie stronie, po pewnym czasie obrazka nie będzie, tylko właśnie krzyżyk (w najlepszym przypadku, bo zdarzają się też dziwne napisy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 nie zobaczysz także zdjeć, które ktoś wkleił z albumu na onecie, a potem je stamtąd wykasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 18.06.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 witam ! mam ten sam problem czyli kto widzi te zdięcia ? czy wszyscy na forum czy niektórzy? mam wrażenie że niektórzy widzą bo rozmawiają jak widZĄCY. co zrobic żeby wszyscy byli widzący!? pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 o zdjeciach rozmawiają "jak widzący", dopóki są one pod adresami z których zostały skopiowane - potem, po usunięciu ich, np. z albumu - nikt ich nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts