ClNEK 02.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Bardzo dobrze piszesz. Nie do końca, TT maja współczynnik 1,6 i 29 dB A faktycznie drzwi to się kupuje co najmniej raz w miesiącu więc warto zawsze jeździć do tego samego sklepu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emzet84 16.07.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam. Poszukuję wszelkich opinii na temat drzwi zewnętrznych firmy Lestol z Rudy. Wcześniej jakoś o nich nie słyszałem, ale bardzo się podobają żonie:) Miałbym do Was forumowicze wielką prośbę, jeżeli mieliście/macie z nimi "kontakt" bardzo prosiłbym o podzielenie się jakimiś uwagami odnośnie drzwi tej firmy, jak się sprawują, ile przeciętnie wytrzymują itp. Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 16.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Może moje pytanie jest trywialne, ale na którym etapie budowy montujecie drzwi docelowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.07.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Krakus73 ja właśnie stoję przed wyborem drzwi docelowych, czas oczekiwania ok 1 mca. W domu mam zrobione tynki i chudziaka. Zabieramy się powoli za c.o. Dom będziemy docieplać wiosną 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Może moje pytanie jest trywialne, ale na którym etapie budowy montujecie drzwi docelowe?? Jeśli drewniane to po zakończeniu prac mokrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 16.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Mi marza sie takie drzwi jak tutaj na pierwszym zdjeciu: http://www.mkk-budownictwo.pl/galeria-obiektow-wybudowanych.html moze ktos takie widzial gdzies? baardzo szerokie i z okienkami po bokach kwadratowymi. Dla mnie cudne.. jesli widzieliscie gdzies to prosze dajcie znac w jakiej firmie, rozmiar dla mnie jeszcze nie jest tak do konca istotny bo dopiero bedizemy precyzowac wszystko z ekipa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A o których mówisz bo na razie to wygląda jak reklama firmy budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.07.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Mi marza sie takie drzwi jak tutaj na pierwszym zdjeciu: Praktycznie kazda firma takie zrobi. Podstawowy, niemalze najprostszy model drzwi, do tego doswietla podzielone poprzeczkami. Szacunkowy wymiar jaki jest potrzebny by osiagnac zakladany wyglad to 200x250cm. Koszt drzwi - w zaleznosci od firmy i wyposazenia - szacunkowo od 5 tys (bardzo tanio) do kilkunastu tys (wyzsza polka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emzet84 16.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ponawiam moje pytanie/prośbę odnośnie podzielenia się Waszymi opiniami, doświadczeniami (itp) z drewnianymi drzwiami zewnętrznymi firmy LESTOL z Rudy. Pozdrawiam forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ale tak serio pełna profeska Jak taka profeska jak ta reklama, to ja dziękuję za zakupy w polecanym sklepie. Nie wierzymy tu w takie bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerber 19.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ponawiam moje pytanie/prośbę odnośnie podzielenia się Waszymi opiniami, doświadczeniami (itp) z drewnianymi drzwiami zewnętrznymi firmy LESTOL z Rudy. Pozdrawiam forumowiczów:) witam,a czy ktoś słyszał o drzwiach Ł&K mają bardzo dobre parametry i cena jest niezła ok 4500 z montażem ale nie ma opini i niewiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emzet84 20.07.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Strasznie ucichło coś to forum..a ja w dalszym ciągu poszukuję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:) Miał ktoś z Was styczność z firmą Lestol? Bo bardzo nam się podobają jedne drzwi od nich, ale żeby znaleźć o nich jakieś opinie w internecie to już jest strasznie ciężko... Także ponawiam swoją prośbę sprzed kilku postów. PS ewentualnie drugą opcja są również drewniane drzwi z firmy Wiatrak. Obie marki wyglądały bardzo solidnie pod względem technicznym, "wyglądowo" żonie bardziej spasował akurat Lestol, tylko kurcze nigdzie nic o nim nie możemy znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbudowani 22.07.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej, a czy ktoś ma może drzwi Delty Prestige 88?ewentualnie jakieś doświadczenie z drzwiami firmy Delta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasekp 28.07.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Hej,pytanie podobne jak kolega wyżej: jakieś doświadczenia z Stolbud Presa?Do wstawienia jako wejściowe do mieszkania w bloku.Kontrkandydat to Porta Opal, ale Stolbud wygrywa izolacją akustyczną, co dla mnie jest ważnym kryterium wyboru. Ewentualnie opinie, wskazówki, albo inne propozycje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Presę proponowowałem przez jeden sezon. Bardziej mi jednak leży Opal. Na plus wizulany Presy jest jeszcze ościeżnica w kolorze skrzydła, czego nie ma w Porcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 30.07.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 u mnie na koniec sierpnia będą montowali Renodoory lighty, jak chcesz to mozesz wpasc pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 30.07.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ja otwór murowałem właśnie pod te drzwi, więc nie mam takiego problemu jak ty z tym poszerzeniem to tez muszę pomyśleć jak to zrobić, może by dać styrodur dać pod próg, też powinno dać radęisomur akurat lepiej izoluje w bok niż do góry (lamba pion=0,33; lambda poz=0,14) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykerr 05.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam, Poszukuję firmy w Lublinie, gdzie będę mógł kupić całe wyposażenie tzn. drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, okna oraz bramę. Zależy mi na dobrej jakości, nie chcę drzwi z marketu. No i przydałaby się dobra, fachowa obsługa, bo w tym temacie jestem laikiem. Byłem ostatnio w sklepie na Rusałce, żeby zorientować się w temacie, ale Pani, z którą rozmawiałem miała wg mnie jeszcze mniejszą wiedzę niż ja w tym temacie. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.08.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ależ na Rusałce masz wiele firm i nie jedna z nich będzie miała nie tylko dobrą gadkę, ale i odpowiednią wiedzę. Poświęć chwilę więcej na ten rekonensans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1919 06.08.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A może drzwi z prawdziwego drewna? Mniej znanych producentów ale jakość i indywidualne podejście do każdego klienta to duży atut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts