finlandia 29.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Słyszałem, że drzwi KMT nie są najlepszej jakości. Już lepsze są drzwi panelowe Gerdy. Ja teraz też czekam na drzwi (już zamówiłem) i to właśnie te panelowe,są lepiej zabezpieczone. Ja słyszałem odwrotnie. I co gorsza - ze swojej praktyki muszę powiedzieć, że więcej widzę żałośnie wyglądającyhc starych "panelówek" niż zniszczonych KMT. Inna sprawa, że Gerda ma rynku wypuszczonych więcej wieloletnich sztuk niż inni i nowe panelówki są lepiej zabezpieczone, ale nie toleruję takich wyssanych z palca opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykerr 30.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nie rozumiem tego ataku?!?!?! swoją wypowiedź opieram po zasięgnięciu tematu u znajomego,który "siedzi w drzwiach" jakiś czas. I po opini znajomych,które takie drzwi posiadają. Ja słyszałem odwrotnie. I co gorsza - ze swojej praktyki muszę powiedzieć, że więcej widzę żałośnie wyglądającyhc starych "panelówek" niż zniszczonych KMT. Inna sprawa, że Gerda ma rynku wypuszczonych więcej wieloletnich sztuk niż inni i nowe panelówki są lepiej zabezpieczone, ale nie toleruję takich wyssanych z palca opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 To nie atak, a obrona:)Tez "siedzę w drzwiach" jakiś czas i moje zdanie nie pokrywa się z opinią Twojego znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykerr 01.09.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Rozumiem,ostatecznie ile osób tyle opinii To nie atak, a obrona:) Tez "siedzę w drzwiach" jakiś czas i moje zdanie nie pokrywa się z opinią Twojego znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 01.09.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na etapie wybory drzwi zewnętrznych rozmiar drzwi to 100 wysokość standardowa. Podobaja mi sie drzwi Gerdy GTT W23 Olimpia z 4 okienka występującymi w jednej lini. Tylko że ten rozmiar 100 nie występuje u gerdy. Chciał bym wybrać drzwi metalowe ponieważ słyszłałem że panelowe moga sie odkształcać. Sprzedawca polecił mi firmę KMT. Może wy coś polecicie. Jak z jakościa tych firm. Wystepuje, ale nie w GTT. GWX Olimpia 100 dostaniesz, tylko pewnie z tysiac wiecej trzeba zaplacic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moszczyr 01.09.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Wystepuje, ale nie w GTT. GWX Olimpia 100 dostaniesz, tylko pewnie z tysiac wiecej trzeba zaplacic;) nie tysiąc, da rade kupić po rozsądnej cenie, tylko trzeba się rozejrzeć. Co do panelówek Gerdy to już są stare mity, że one źle się trzymają, zmienili dużo w tych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Chciał bym wybrać drzwi metalowe ponieważ słyszłałem że panelowe moga sie odkształcać. Sprzedawca polecił mi firmę KMT. Może wy coś polecicie. Jak z jakościa tych firm. Ile ludzie tyle opinii, ale nie wszyscy promują wyłącznie jedną markę którą sprzedają. Dla równowagi musze sprecyzować: nie widziałem odkształconych paneli. Zniszczone, podrapane, wyblaknięte to i owszem. Ale tez widziałem nie raz wypukłe burchle na stali, ale też i trafiłem na dużą wklęsłość całego skrzydła (zawocowało przewiewami przy szybach). W przypadkach gwarancyjnych producenci skrzydła wymienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selko 03.09.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja polecam tylko drzwi Stolbud są naprawde super zapraszam do obejrzeia filmiku jak wyglądją ( i grają ) u mnie http://www.youtube.com/watch?v=1UgDGJKJKX8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Rozumiem że drwisz sobie z montażu? Nie wyglada ładnie to fakt. Ale czy inne drzwi z tych samych rąk wyglądałyby lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selko 03.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 (edytowane) Poprawili ta oscieznice wyglada lepiej sek w tym ze drzwi sa krzywe takie przysyła producent. Czekalem 5 tygodni na pierwsze krzywe reklamsacja 5 tygodniu drugie mniej krzywe ale nie zamykaja sie jest szpara. Taki sam model wisi w salonie i co ? Tez sa krzywe na dole z lewej strony w tym samym miejscu sa krzywe 3 sztuki !? bubel i tyle blad w procesie produkcji tak to tylko moge sobie wytlumaczyc. Chodzi o to glownie ze drzwi nie zamykaja sie na rygle i salon firmowy Stolbud twierdzi ze trzeba znowu skuc oscieznice i ,,dopasowac '' mi sie to w glowie nie miesci poprostu nie mam słów. Okazuje sie ze chciec proste drzwi z tej firmy to zbyt wiele. Edytowane 3 Września 2013 przez selko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.09.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja pierniczę jaki chłam tu się reklamuje. Tylko dla lemingów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selko 05.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Tekst z lemingami zdecydowanie na czasie zasadniczo jednak z tego co napisałes nie wynika nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molises 06.09.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja nie mam nic przeciwko, żeby ktoś coś doradził. Też będziemy się starali coś kupić w najbliższym czasie i priorytetowo traktujemy to, żeby były to drzwi wytrzymałe, no i z dobrą termoizolacją. Także, gdyby ktoś jeszcze byłby skłonny coś zasugerować, to nie będę miał nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiamo 07.09.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam,Jestem na etapie wyboru drzwi zewnętrznych do domu.Do kupienia mam drzwi wejściowe oraz do kotłowni. Wejściowe są od strony wschodniej, mały daszek da osłonę w południe, kotłownia od zachodu bez osłony. Zastanawiam się czy główne drzwi brać drewniane czy też stalowe. Czym sie kierować przy wyborze??Kolor złoty dąb. Co do kotłowni to jestem nastawiony na stalowe Delta Premium kolor złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baster_t 08.09.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Są tu jacyś zwolennicy drzwi aluminiowych? W zasadzie już byłem zdecydowany na CAL Zyndram, ale kuszą mnie aluminiowe (cena bardzo zbliżona do drewnianych). Drzwi mają być wykonane w systemie STAR (http://www.aliplast.pl/star_id_2185.html) oraz z panelem Dorpol 44 mm (http://www.dorpol.pl/?p=6). Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 09.09.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mam taki sam problem jak kolega powyżej. Wstępnie zdecydowany jestem na drzwi Cala Mszczuj, może jakieś inne drewniane, ale czy drewniane to najlepszy wybór? Kwota jaką mogę przeznaczyć to 4000-5000. Nie jestem zamknięty na inne propozycje. Zależy mi na dobrych, trwałych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selko 09.09.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Stolbud zdecydowaie http://www.youtube.com/watch?v=1UgDGJKJKX8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 09.09.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam No u mnie ostatnio spory minus złapał Stolpaw ale jeszcze poczekam może się jednak zreflektują i staną na wysokości zadania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selko 09.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Stolpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emgielka 12.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts