autorus 24.04.2014 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 czyli w normalnych nie może być przeszklenia?i czy środek w normalnych i premium jest taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 25.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 A ja mam pytanie Wikęd czy KMT ? Co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zależy na jakie parametry stawiasz i czego oczekujesz od drzwi. Zarówno na Wikęd jak i KMT nie mogę narzekać, bo to dobra półka jakościowa w adekwatnych pieniądzach. Mały plusik dla Wikędu za serwis i dział reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.04.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a czy w wikęd czyli w normalnych nie może być przeszklenia?i czy środek w normalnych i premium jest taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Normal ma styropian (polistyren) i nie ma przeszklenia (ewentualnie np. ramka stalowa).Premium ma piankę (poliuretan) i może być z szybą lub bez szyby.Każde z powyższych możesz montować na ich 3 ościeżnicach: narożna [9-ka] / pełna [11-ka] / TERMO czyli aluminiowa z przekładką termiczną z tworzywa.Dla ułatwienia możesz zrobić sobie wycenę - tam samo pokieruje Cię przy danej klasie w to co możesz doposażyć drzwi (lub czego tam nie da się wrzucić).http://wiked.pl/nowe-zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.04.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 dzięki, wiem coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Na forum jest też Januszpe, który kupił takie drzwi do mieszkania w bloku jakiś czas temu. Możesz z nim zagadnąć o opinię.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182843-Drzwi-firmy-wik%C4%99dOn kombinował coś z 2-kolorowymi do domu, a czy kupił i zamontował to nie wiem, bo się nie chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 A wiesz? Ja słyszalem wiele dobrego o Wikędach i póki co specjalnie narzekać nie mogę, ale dłużej sprzedaję KMT i tez m.in za serwis dałbym im plusika. Nie wskażę faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 finladnia, czemu Ty tak daleko mieszkasz Szukam kogoś od Wikędu. Mam już kilka namiarów, ale nie ma to jednak jak starzy doświadczeni forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 26.04.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam A wiesz? Ja słyszalem wiele dobrego o Wikędach i póki co specjalnie narzekać nie mogę, ale dłużej sprzedaję KMT i tez m.in za serwis dałbym im plusika. Nie wskażę faworyta Tak na moje to wybór między nimi to jak pomiędzy CocaColą a PepsiColą - każdy ma swoich zwolenników a poziom bardzo podobny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 26.04.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam finladnia, czemu Ty tak daleko mieszkasz Szukam kogoś od Wikędu. Mam już kilka namiarów, ale nie ma to jednak jak starzy doświadczeni forumowicze. Daleko ? Siedlce - Skierniewice to 200 km Po drodze Fin wpadnie do Stolicy np zagadać ze Starym i można powiedzieć, że "wpadł do Ciebie przy okazji" Niejednokrotnie jeździ się po 400 km jak jest potrzeba i ochota nie wspominam o wypadach do naszych bliższych czy dalszych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 No tak, teraz autostradą to do Skierniewic mam szybciej niż do Tarczyna. Nie mniej - to nie mój region. Autorus - bierze TheMe - to chyba Wawa? - widać że się zna, a dość krótki staż na forum to co najwyżej spontaniczne wypowiedzi, ale póki co nie "złapał" u mnie żadnej wpadki (to był taki wysublimowany komplement;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.04.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Oj raczej nie z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.04.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 No tak, teraz autostradą to do Skierniewic mam szybciej niż do Tarczyna. Nie mniej - to nie mój region. Autorus - bierze TheMe - to chyba Wawa? - widać że się zna, a dość krótki staż na forum to co najwyżej spontaniczne wypowiedzi, ale póki co nie "złapał" u mnie żadnej wpadki (to był taki wysublimowany komplement;)) To spuchłem z dumy . Kiedyś region mazowiecki ale za pracą i Żoną człowiek wyjechał kawałek dalej w Polskę. Pisałem na PW do Autorus'a odnośnie Starego z Aprela, choć z tego co mi wiadomo to on więcej Gerdą operował + okna rzecz jasna. Namiary na dealera też podrzuciłem aby sprzedał namiary na konkretne punkty, które obsługuje z okolić Wawy. Co do drzwi KMT i Wikęd - Pepsi i Cola ... coś w tym jest. Jedne i drugie bardzo podobny wysoki poziom w racjonalnych i adekwatnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 na szczęście montaż to późna jesień , bardzo późna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.04.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 na szczęście montaż to późna jesień , bardzo późna Do tego czasu na pewno znajdziesz odpowiednią ekipę montażową. Porozglądać się w temacie nie zaszkodzi, bo im więcej wiesz tym lepiej dopasujesz drzwi do swoich oczekiwań. Może Wikęd lub inna interesująca Cię firma zrobi jakąś promocję na któryś z modeli. Zamawiaj z minimum 4 tygodniowym wyprzedzeniem. Mniej więcej od zamówienia do montażu w jesiennym okresie mija koło 5-6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 26.04.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Panowie wybaczcie, ale nie mam czasu przebijac sie przez caly watek. Czy drzwi zewnetrzne, podobnie jak stolarke okienna, mozna montowac w warstwie ocieplenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.04.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Można. Skrót był w innym wątku:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?222963-monta%C5%BC-pasywny-drzwi-czy-istnieje-co%C5%9B-takiego&p=6316531&viewfull=1#post6316531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 27.04.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 na szczęście montaż to późna jesień , bardzo późna Czyli masz jeszcze czas. Poczekaj może do tego czasu KMT wdroży do produkcji modele PLUS w grubości 74 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.04.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 fajnie by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts