bullish 12.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Szukam solidnego architekta, który dokonałby adaptacji projektu gotowego (sporo zmian) lub przygotował projekt indywidualny - najlepiej niedrogo i sprawnie . Jeżeli ktoś może polecić kogoś sensownego to z góry dziękuję za pomoc. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 14.06.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ponawiam.A propos, ile płaciliście za adaptacje projektu gotowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 14.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Polecam architekta z którym współpracuje nasza firma - korzystne ceny, otwarta głowa - należy się liczyć z możliwoscią wydłuzenia terminu, bo są zawaleni robotą.Wojciech Bartoszewski60135076522 617 03 05Serdecznie pozdrawiamPaweł Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 23.06.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 20.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witaj Bullish, po zaawansowanym wieku ostatniego posta wnoszę, że znalazłeś architekta z którym się dogadałeś. Podasz jakiś namiar i uwagi na temat współpracy? No i oczywiście ile Cię kosztowała cała sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
handelek 05.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jest to człowiek z którym bardzo dobrze się współpracuje. Pomaga na każdym etapie, nie tylko projektu ale i też budowy. Nazywa się p. Kaczmarczyk tel.0-29 757-80-57. Polescam tego pan ponieważ miałem okazje z nim współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC 21.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witamjestesmy bardzo niezadowoleni z uslug P. Bartoszewskiego.Nie polecam.A z tego co zauwazylam to RZYRAF chyba ma korzysci z uslug P.Bartoszewskiego bo znam adres strony internetowej, wiec jak moglby go nie polecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonita 23.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja zamówiłam pojekt u Pana Bartoszewskiego i wszystko było ok. Dom się buduje a nie mogę na niego nic złego powiedziec. Cena była przystepna, może nie taka niska jak piszecie ale i tak konkurencyjna. W gąszczu naciągaczy ( wykonawcy ) to najlepsze wspomnienia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC 24.08.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 nikt nie podawal ceny, wiec skad wiesz, ze niska Ciesze sie, ze znalazla sie choc jedna osoba, ktora jest zadowolona z uslug p.Bartoszewskiego bo jak do tej pory to bylo to tylko RZYRAF hehe. Na forum znalazlam osobe, ktora tez sie zle wypowiadala na temat tych uslug a nastepna napisala juz bezposrednio do mnie. No, ale wazne, ze sa tacy, ktorym sie uklada wspolpraca. Moj domek tez sie buduje, ale dzieki super ekipie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts