Hydraulik 12.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Niedawno kupiłem grzybnie boczniaka Teść pod moją nieobecność zrobił z tego dwa worki i właśnie zaczęły pojawiać się pierwsze grzybki podejrzewam ż pierwszy wysyp będzie pod koniec tygodnia Potrzebny mi jest przepis(y) co można z nimi zrobić oprócz smażenia i flaczków Czy da się je mrozić http://www.grzyby.cp.win.pl/uploads/galery/2984.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Możesz robić praktycznie wszystkie potrawy takie jak z pieczarkami. Zrywaj tylko młode osobniki bo starsze są twarde. Osobiście najbardziej lubię panierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 uwielbiam boczniaki można je samemu hodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 uwielbiam boczniaki można je samemu hodować? Można i hodowla jest całkiem prosta, a w każdej księgrani znajdziesz niewielkie publikacje o uprawie amatorskiej grzybów (nie tylko boczniaka). W wielu sklepach ogrodniczych można dostać grzybnie razem z instrukcją uprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 18.06.2005 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Dokładnie tak Właśnie jestem po pierwszym zbiorze jest tego całe wiadro Nie mogę doczekać się kolacji Znajomi już obdzieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts