Daroll 12.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 mam pytanie kierownik budowy zaproponowal mi 1500zl za dom w trzech ratach po 500zl jedna przezd wykopem druga po zalaniu stropu na pietrze trzecia dach ,czy tak to powinno wygladac?? czy wy inaczej placicie polaciliscie ??pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Kierownik budowy jest odpowiedzialny za budowę a budowa trwa aż do przekazania domu do zamieszkania.Mój kierownik powiedział, trzy lata temu, 1000zł. Połowa po stanie surowym i połowa po oddaniu domu, przywożę go na budowę ja sam kiedy tylko go potrzebuje, do tej pory ja potrzebowałem trzy razy. On sam również przyjeżdżał kiedy uznawał za stosowne i był może też ze trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts