Gregor_R 13.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam, Napisalem to na forum wymiany doswiadczen, ale nikt nie odpowiedzial... Moze ktoz z Was bedzie wiedzial ? Czy ktos z Was pisal moze podanie o zwolnienie z oplaty partycypacji kosztow budowy sieci wodociagowej przy budowie przylacza wody. U mnie jest to kwota 650 zl (nie wiem czy wszedzie jest tak samo), wiec jest o co powalczyc. Podobno po 1 maja ta oplata jest pobierana nielegalnie. Czy zna ktos podstawe prawna, na ktora mozna sie powolac ? Wiem, ze takie podanie musi byc zlozone do Burmistrza i tyle... Dzieki za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 22.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam, Nic na ten temat nie słyszałem. W gminie Góra Kalwaria biorą 500 zł. Przyłączam się do prośby o wszelkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.06.2005 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Ja nie partycypowałe w kosztach. Wody na działce nie było, była 2 działki dalej. Któregoś pięknego dnia przychodzę, patrzę - woda jest podciągnięta. Teraz już mam wodę w domu i płaciłem tylko wodociągowi za wcinkę. Podobno, że od czasu wejścia do uni to oni mają wodę dostarczyć i u mnie tak jest, ale paragrafu na to nieznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 szczęściarze ja muszę sama wybudować sieć bo miasto ma nas delikatnie mówiąc w głębokim poważaniu 7500 + projekty przyłaczy, sieci itp, a i o zwrocie choć części wydatków mogę zapomnieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 31.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 w piasecznie opłata partycypacyjna wynosi 1000. tak wogóle to nie wiem za co oni to biorą. przecież płacę 5000 firmie która dostarcza wodę w rejony mojej działki właśnie za to żeby mi tą wode dostarczyli, więc gmina to chyba tak sobie bieże tą kasę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts