january 13.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam Jestem na etapie szukania stolarza, który zrobi schody drewniane. Czy macie jakieś kontakty i doświadczenia w tym temacie?W miarę niedaleko Wawki, o ile to możliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
january 14.06.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nikt nie ma drewnianych schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 22.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja mam schody drewniane zrobione przez stolarza z oklicy Warszawy, ale troche obawiam się go polecać, bo mimo ostatecznie szczesliwego finalu bylo mnostwo problemów po drodze ... doszlo do tego ze facet ostatecznie wymienial na swoj koszt wszystkie trepy ... Niezaleznie od tego byl dosc drogi, chociaz to akurat czesciowo moja wina. Jesli bylbys nadal zainteresowany to moge podac namiary, ale nie polecałbym go w ciemno ... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja mam zrobione niedawno schody drewniane. Jestem zadowolony. Gośc nie jest specjalnie drogi. Za chwilę załączę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 22.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Robert Rogiński: 608-65-11-49 A to album z jego pracami:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2 Jest dużo tańszy niż ceny warszawskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Oto fragmet moich schodów. Są trochę wykonane z dębu. Może na tych zdjęciach mało widowiskowe bo są lekko zakurzone. Może w przyszłym tygodniu zrobię nowe, jak się sprzątnie i będą zamontowane drzwi.http://foto.onet.pl/upload/19/50/_495040_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/36/82/_495041_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/36/74/_495042_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
january 22.06.2005 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ile mogą kosztować schody dębowe lub jesionowe samonośne zabiegowe z 8 stopniami skośnymi i 6 prostymi. Rozmawiałem już z paroma stolarzami i ceny są mrożące krew w żyłach.Czy mam dalej szukać, czy grzecznie zgodzić się na 15 tysięcy za takie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 22.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 witammoje samonośne zabiegowe, ażurowe z 19 stopniami bukowe kosztowały 6000 tys z montażem , pomiarem.oczywiście jesionowe i debowe bedą droższe , ale warto poszukać (moje w paru firmach wyceniono od 7000 do 8000 tys az w koncu znalazłam firme której cena jest ok) Firma Alco (http://www.alco.pl)z pewnościa cena bedzie niższa od podanej przez Ciebie ale niewiem jak z montażem na terenie kraju. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 23.06.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 January, cena jest rzeczywiscie wysoka, ja za swoje (14 stopni) zaplaciłem 13.000 wraz z montazem i lakierowaniem oraz oczywiscie barierkami i wszystkim co wchodzi w ich skład. Na etapie wybierania firmy ta okazala sie najtansza, chociaz juz pozniej trafilem na tanszą ... ale madry Polak po szkodzie ... Ja na Twoim miejscu jeszcze bym poszukal bo cena jest wysoka i jatez wiem ze za duzo zaplacilem ... Krzysztofh, Twoje schody są bardzo ładne ... jesli to nie tajemnica to w jakich granicach kosztowały ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Ile mogą kosztować schody dębowe lub jesionowe samonośne zabiegowe z 8 stopniami skośnymi i 6 prostymi. Rozmawiałem już z paroma stolarzami i ceny są mrożące krew w żyłach. Czy mam dalej szukać, czy grzecznie zgodzić się na 15 tysięcy za takie schody? Zadzwoń do stolarza, którego podałam. Sądzę, że nie zapłacisz polowy tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 krzysztofh czy przy schodach masz przygotowane miejsce na lampki? bo tak na zdjęciach wygląda. A jak z włączaniem na czujkę czy włącznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 23.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Krzysztofh- też jestem ciekaw ile zapłaciłeś za te bardzo ładne schody? Nina- napisz skąd jesteś- w mazowieckim potrzebuję takiego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 23.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Krzysztofh - bardzo ładne te twoje schody - nie kojarzę skąd jesteś - ale chyba nie oklocie Wrocka - tak czy inaczej dołączę sie do prośby o namiary na wykonawce i cene oczywiscie - ach te pieniądze . Jakie planujesz barierki?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 23.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 "oklocie"- czytaj okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Krzysztofh- też jestem ciekaw ile zapłaciłeś za te bardzo ładne schody? Nina- napisz skąd jesteś- w mazowieckim potrzebuję takiego stolarza Ja mieszkam 50 km od Warszawy, pracuję w Warszawie. Stolarz jest z Łomży, bezpośrednio sam produkuje, projektuje i montuje bez dodatkowych kosztów - dlatego cenowo Warszawkę bije na głowę. A jak zauważyłeś - robi wszystko. Jego ojciec i szwagier w stanach mają stolarnię i robią w antykach - więc Robert to już w genach przejął. Produkuje z każdego typu materiałów - więc jeśli sobie zażyczysz np. okucia Bluma, będziesz takie miał... Wszyscy producenci kupują podzespoły w tych samych hurtowniach... Potem płacisz tylko za etykietkę z nazwą firmy... Tak, że dzwoń jak w dym i powołuj się na mnie. Będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 23.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 January, cena jest rzeczywiscie wysoka, ja za swoje (14 stopni) zaplaciłem 13.000 wraz z montazem i lakierowaniem oraz oczywiscie barierkami i wszystkim co wchodzi w ich skład. Na etapie wybierania firmy ta okazala sie najtansza, chociaz juz pozniej trafilem na tanszą ... ale madry Polak po szkodzie ... Ja na Twoim miejscu jeszcze bym poszukal bo cena jest wysoka i jatez wiem ze za duzo zaplacilem ... Krzysztofh, Twoje schody są bardzo ładne ... jesli to nie tajemnica to w jakich granicach kosztowały ?? Pozdrawiam To mniej więcej (bardziej mniej niż więcej) połowa ofert przedstawionej januaremu. Cena nie obejmowała barierki. Jak widać na zdjęciu jeszcze jej nie ma. Gość robi drewniane a ja chciałem słupki metalowe z pochwytem drewnianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
january 26.06.2005 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Wielkie dzięki za wszystkie kontakty. Licytacja trwa - oczywiście w dół.Mam już następną ofertę za 10 tys. z dębu lub jesionu i wkrótce dostanę kolejną. Sukcesywnie będę korzystał z podawanych przez Was kontaktów - jesteście nieocenionym źródłem informacji. Serdecznie pozdrawiamjanuary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
january 04.07.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam Zamówiłem schody bukowe, pełne, samonośne, 15 stopni, zabiegowe. Koszt razem z montażem 6 tys., bez lakierowania. Widać, że jednak warto szukać, bo rozrzut cen jest ogromny.Kontakt otrzymałem na forum, bardzo dziękuję. Realizacja za miesiąc. Jak będą zrobione, zamieszczę fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.07.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 january to daj proszę namiar na priv na tegos chodziarza, pilnie szukam, buduje pod Łodzią w kierunku na Stryków, Łowicz, mzoe i do mnie dojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.07.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 january Ja też poproszę o namiar na schody .Będę wdzieczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts