Peterek 13.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam, jak w temacie. Moja barierka ma być prosta, stalowa, bez jakiś udziwnień, na przykład z prętów o przekroju kwadratowym, balkon w kształcie trapezu.Ile to może kosztować? Wiem tylko, że wykonawcy liczą to z mb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 13.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 My za swoją barierkę stalową z prętów 14 mm, tzw. brzuchatą dł. 7,5 m, zapłaciliśmy 1900 zł, cena z dowozem, pospawaniem i zamontowaniem na miejscu. Na przemian są pręty kręcone z szyszkami z prętu 16 mm oraz pręty z podwójnymi "C"-kami, a także pod poręczą są "C"-ki. Za balustradę też brzuchatą, ale bez żadnych dodatków facet chciał 180 zł/m. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekpatterson 16.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Tez jestem zainteresowany tym tematem, więc go podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Balustrady z profili zamkniętych:- pochwyt 4x4 cm- elementy pionowe i poziome 2x2 cm- gięta po łuku- zagruntowane, pomalowane, zamontowane3 balkony, razem 11 m.b. = 3.000 zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts