mieczotronix 13.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Czy ktoś z forumowiczów się w to bawi? Zaczyna mnie to kręcić. Może są jacyś wyjadacze w dziedzinie powiedzmy: samolotów z napędem elektrycznym albo helikopterów. a może samochodów off-road, też raczej elektrycznych? W spalinowe modele raczej nie wejdę ze względu na cenę i uciążliwość dla sąsiadów.W sumie to wszystko mnie ciekawi, czym jeździcie/latacie/pływacie. Może łodzie, żaglówki, rakiety. Synek mi rośnie, więć będę mógł zrealizować parę swoich marzeń z dzieciństwa. Ja zacząłem od samochodów. Mam terenowy monster truck, 4WD na dwa silniki 540. Maceruję nim na razie ogród i popycham nim synka w jego samochodzie z napędem nożnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 wszystko przed tobą potem będzie napęd własny, a ojciec na czujce obserwacyjnej, nastepnie przejdziesz do urzadzeń peelingujących kolana i lokcie. Kolejny sprzęt bedzie wymagał koordynacji ruchowej z zestawem glosno-mówiącym "hamuj, hamuj" itd, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ja jak już się wybuduję, to mam nadzieję iż w końcu zrealizuję moje marzenia, czyli zbuduję prawdziwego Hot Roda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jako nastolatek zbudowałem kilka rakiet. Niektóre nie chciały polecieć. Skończyło się na solidnych oparzeniach. Ale paliwo stałe jako niedoszły chemik miałem super. Konstrukcja była niedopracowana. Jak już zostałem mechanikiem z dyplomem to mi minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.06.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Pewien pan z Teksasu,buduje u siebie za domem rakiete.Nie jest to zabawka,tylko pelnowymiarowo-pelnowartosciowy statek kosmiczny.On chce udowodnic,ze w NASA pracuja sami zlodzieje,ktorzy amerykancow,a wiec i jego okradaja.Bo przeciez program lotow kosmicznych oplacany jest z podatkow ciezko pracujacych citizenow.Odgraza sie,ze jezeli w wyniku naciskow tychze typow z NASA,wladze zabronia mu wystartowac z terenu US,to przetransportuje swoj space ship do pobliskiego Meksyku,gdzie prawo jest duzo bardziej liberalne. To tak moze troche obok glownego nurtu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Modelarzyk 17.02.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Może odświeżymy temat, czy ktoś interesuje się modelarstwem? Ja od niedawna zaraziłem się od mojego kumpla tą pasją. Najbardziej interesują mnie modele rc takie jak helikoptery zdalnie sterowane. Ostatnio zakupiłem Helikopter Blade CX2 RTF Co-Axial elektro. Po prostu cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts