Gość 10.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 naplułem ale tak "estetycznie"... ciotka prosiła mnie czyli dziecko, a nie dorosłego np. żuwacza tytoniu... ale nie na ciotkę mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 katerhasser Na grzybicę nie piłem tylko zewnętrznie i zadziałało Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 co do stwierdzenia o gorniku ze przezyl bo pil swuj mocz to nie dawniej jak 10 lat tem dwojka grotolazow tez tak przezyla zreszta kosmonalci maja w programie cwiczen przystosowanie stopniowe do spozywania wlasnego moczu najpierw z sokiem potem sam mocz ale czy to pomaga jak nie ma wody czystej to musisz cos pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Tanio , to nie moze byc popularne i jeszcze działa . ,Lekarze muszą z czegoś żyć .Dlatego nie polecaja starych sprawdzonych sposobów babuni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tanio , to nie moze byc popularne i jeszcze działa . ,Lekarze muszą z czegoś żyć .Dlatego nie polecaja starych sprawdzonych sposobów babuni . nooo taki fajny "sposob babuni" na goraczke był opisany w nowelce "Antek" [ w glownej roli wystepowala deska i rozgrzany do czerwonosci piec ] proponuje zastosowac - ponoc sprawdzony i "zawyczaj pomagał" powiem tak - mi to wisi co kto pije - jego sprawa [chce pic cykute i cyjanek - prosze bardzo] rozumiem tez osoby zdesperowane i chwytajace sie "wszystkiego" ale namawianie do tego innych i umniejszanie (i wysmiewanie) osigniec medycyny czy wspolczesnej wiedzy lekarskiej - no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tanio , to nie moze byc popularne i jeszcze działa . ,Lekarze muszą z czegoś żyć .Dlatego nie polecaja starych sprawdzonych sposobów babuni . nooo taki fajny "sposob babuni" na goraczke był opisany w nowelce "Antek" [ w glownej roli wystepowala deska i rozgrzany do czerwonosci piec ] proponuje zastosowac - ponoc sprawdzony i "zawyczaj pomagał" powiem tak - mi to wisi co kto pije - jego sprawa [chce pic cykute i cyjanek - prosze bardzo] rozumiem tez osoby zdesperowane i chwytajace sie "wszystkiego" ale namawianie do tego innych i umniejszanie (i wysmiewanie) osigniec medycyny czy wspolczesnej wiedzy lekarskiej - no comments Zielonooka, dobrze powiedziane. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ja bym jeszcze sugerował wezwanie ksiundza w celu zażegnania itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ja bym jeszcze sugerował wezwanie ksiundza w celu zażegnania itp... Zamawianie przez tak zwaną babkę, też ma moc ogromną. Tylko uwaga, nie każda porafi dobrze uroki odczyniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.01.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wszystko zależy od posiadanej wiedzy , co robimy i jak się leczymy : Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 08.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ja nie stosuję i obawiam sie że nie przemógłbym się żeby zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.01.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Na zdrowy rozum - po co wprowadzać do organizmu substancje, których się sam z niejakim trudem pozbył ? ano właśnie. Dobrze, że jeszcze nikt nie wymyślił konsumpcji innych "produktów" usuwanych z organizmu (przepraszam wszystkich za dosadność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Na zdrowy rozum - po co wprowadzać do organizmu substancje, których się sam z niejakim trudem pozbył ? ano właśnie. Dobrze, że jeszcze nikt nie wymyślił konsumpcji innych "produktów" usuwanych z organizmu (przepraszam wszystkich za dosadność). Capricorn, świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.01.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Znajomy jest sceptykiem jeśli chodzi o "czarodziei".Jednak musiał kiedyś jechać z teściową do "czarodzieja" który z moczu wróżył na co człowiek jest chory.Mimo sceptycyzmu wzioł też buteleczkę od swojej mamy. Jakie było jego zdziwienie gdy zobaczył dziadka ,który wylewał buteleczki do zlewu.Wkurzył się.Nie po to jechał z teściową 100km,żeby wylać mocz do zlewu. Ale jakie było jego zdziwienie,gdy po wylaniu dziadek powiedział dokładnie kto na co jest chory.Dziadek nie musiał widzieć pacjenta na oczy a wiedział co mu dolega. Są dziedziny których jeszcze nie znamy.Niedawno niektóre zjawiska naturalne uchodziły za cud. A autosugestia i wiara czyni cuda. Jeśli ktoś jest przekonany,że mu pomaga to niech w tym przekonaniu zostanie. Mnie osobiście bardziej smakuje piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Mnie osobiście bardziej smakuje piwo. I słusznie Tedii. Tej wersji należy się trzymać. Wpadnij więc do Piwiarni Klubowej na Forum Muratora. Jest w Grupach budujących. A lesli ktoś chce, i wierzy, że picie moczu mu pomaga... Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.01.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Piwo jest moczopedne wiec moze byscie sie jakos dogadali z Wlodkiem W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 I otworzyli w piwiarni fabrykę farmaceutyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 katerhasser Na grzybicę nie piłem tylko zewnętrznie i zadziałało Pozdr. Coś mi się kojarzy, że w jakimś wywiadzie Madonna polecała sikanie pod prysznicem, bo dobrze działa na stopy (chyba własnie o grzybicę chodziło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dawno, dawno temu, Stańczyk, królewski błazen, obwiązawszy sobie gębę szmatą poszedł na Rynek Krakowski. Wszyscy mu radzili co robić z bolącymi zębami. Iluż w Polsce Lekarzy, a ilu chorych? Siusiaj, nie zaszkodzi, a jak pomoże to wspaniale. Oczywiście siusiaj pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.01.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Nie snilo sie nawet filozofom ile pozytku moze byc ze zwyklej mikcji.Mnie na ten przyklad w glowie sie przejasnia nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puer 22.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Osobiście znam czowieka, który chorował na raka, stosował między innymi urynoterapię. Wiele na ten temat rozmawialiśmy. Piszę znam, bo wszystko przeszło, a więcej o urynoterapii szczególnie posty - Urynus w: Urynoterapia- czy ktoś ją jeszcze stosuje? link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=745687Pozdrawiam życząc zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts