dana15 13.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witajcie, ciekawa jestem jaki piekarnik wybraliście do zabudowy. Podzielcie się swoimi wyborami i wrażeniami z użytkowania. Proszę też o wskazówki na co szczególnie zwrócić uwagę przy wyborze tegoż. Dużo piekę, więc zdecydowałam się na piekarnik w słupku na wysokości oczu, no, może trochę niżej Ciężki wybór mnie czeka a nie znalazłam wiele na temat piekarników na forum. Z niecierpliwością czekam na wasze odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 odpowiem troche NIE NA TEMAT , bo pytasz tylko o rodzaj piekarnika ja w pierwszym domu mialam wszystko do zabudowy , zaczynalo wchodzic dopiero wtedy to zabudowywanie AGD w tym , ktory teraz bede budowala nic zabudowane nie bedzie , mam na mysli oczywiscie sprzet AGD Taka refleksja, ... marka? Bosh -zmywarka , lodowka-Amica , piekarnik-Amica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Piekarnik zabudowany na wygodnej wysokości to jest to. Gorąco polecam. U siebie mam sprzęt ARISTONA i jeśli chodzi o piekarnik nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 14.06.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam piekarniktrochę wyżej niż tradycyjnie, a niżej niż na wysokości oczu Wysokość bardzo wygodna. Piekarnik firmy Gorenje-szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 żona wybrała sprzęt Aristona, a mnie dzisiaj udało się załączyć płytę ceramiczną bez czytania instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 15.06.2005 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, proszę o jeszcze Piekarnik Gorenje też mi się podoba ze względu na funkcje, ale wygląd zewn. jakby nie pasuje do moich mebli, taki uśmiechnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts