Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak wyzej,jestem na etapie stanu surowego otwartego.Naokolo wszystko rozryte wiec pomyslalem sobie zeby zamontowac juz teraz POS, tylko czy tak mozna.Docelowy okres zamieszkania za 2 lata i czy przez ten czas szlag jej nie trafi.Wykonawca twierdzi ze mozna, ale on chce zamontowac ,wziac kase i miec to gdzies.Wiec pytam czy moze ktos z was przerabial juz ten temat i moze podzielic sie doswiadczeniami.Pozdrawiam.
https://forum.murator.pl/topic/35218-przydomowa-oczyszczalnia-kiedy-montowac/

Jak wyzej,jestem na etapie stanu surowego otwartego.Naokolo wszystko rozryte wiec pomyslalem sobie zeby zamontowac juz teraz POS, tylko czy tak mozna.Docelowy okres zamieszkania za 2 lata i czy przez ten czas szlag jej nie trafi.Wykonawca twierdzi ze mozna, ale on chce zamontowac ,wziac kase i miec to gdzies.Wiec pytam czy moze ktos z was przerabial juz ten temat i moze podzielic sie doswiadczeniami.Pozdrawiam.

Ja montowałem na samym końcu- oczyszczalnia nie powinna być rozjeżdżana ciężkim sprzętem i bakterie nie powinny być karmione farbami, gipsami, cementami, rozpuszczalnikami itp.

Jak podłączysz kanalizę, to kontroli nie będzie żadnej.

Można co prawda zamówić szambiarkę i wszystko wybrać, ale jednak szkoda ryzykować.

https://forum.murator.pl/topic/35218-przydomowa-oczyszczalnia-kiedy-montowac/#findComment-695973