ddoommiinniikk 13.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 rhfpiuqwehrfph h8huwqh834y3hueirbfwutg87thjvh Kto następny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dominik - natępny jesteś ty - do dobrego specjalisty lekarza! Najwyraźniej się nudzisz. Mój nie jest zgody z tytułem wątku. Ma ogromny sens. Głównie dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.06.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 do dobrego specjalisty lekarza! Leczę się u dobrego specjalisty lekarza, nie wiem tylko czy jest on tej samej specjalności co twój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts