Wojtek62 14.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 wczoraj zatankowałem benzynę przy Auchan, ujechałem jakieś 10km i auta mi jedzie jakby chciało a nie mogło, wróciłem sie na stację by zapytać co i jak, napisałem skargę w punkcie obsługi klienta i pytam się co dalej- na co Pani mi odpowiada iż skarga zostanie rozpatrzona w stosownym terminie, ja na to ze nie moge jechać , Pani iż nic mi nie może poradzićco w takiej sytuacji robić dalej? jakie mam tu przywileje i czego mogę żądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 przede wszystkim juz jest musztarda po obiedzietrzeba bylo od razu zadzwonic na policjezeby przyjechali i zbadali co oni sprzedajateraz mozesz sobie wiesz....zreszta i tak mozesz sobie wiesz....oni zawsze moga komus zaplacicwiec mozesz sobie ....wiesz,...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.06.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 dzięki leon za konstruktywna i rzeczowa radęi za podniesienie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 nie ma sprawy zawsze do uslug a tak na powaznie to co ty myslisz, ze co? ze wygrasz z mafia? daj spokoj tankuj co daja i nie marudz ciesz sie ze to nie czysta woda, albo brudna dopoki mafia rzadzi dopoty nie masz szans na jakies prawa prawa masz tylko i wylacznie wirtualne (obejrzyj reklame w telewizji o prawach - az zal d... sciska jak za nasz pieniadze reklamuja fata morgane przeciez wirtualne prawa to my zawsze mielismy, tylko problem polega na tym- chcesz wyegzekwowac- biegaj do sadu- a tam wiesz co..... kiedys tam bylem w roli poszkodowanego- niezly cyrk sad sobie urzadzil zabawe, tak, ze sprawcy kradziezy mojego samochodu ( ktorych sam zlapalem i zaprowadzilem na policje (ufff. to byla akcja ) smiali sie do rozpuku, kiedy sad wyznaczyl mi kare pieniezna 500 PLN za nie stawienie sie na rozprawie (usprawiedliwione) - oczywiscie za dojazd za 10 rozpraw na ktorych sprawcy sie nie stawiali nikt mi kosztow nie zwracal, prokurator na moje pytanie po co ten, cyrk i ze ja sobie w ogole nie zycze rozprawy, bo i tam wiem ze im nic nie zrobie nawet nie zatrzymala sie zeby porozmawiac tylko tak jakby mnei nie widzoala poszla sobie.....) a zreszta niewazne..... jest jak jest i lepiej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wojtek, tankuje sie najtańszą benzynkę we Wrocławiu? Ona musi być z jakiegos powodu najtańsza Istniej jeszcze mozliwość, że zamiast 98-mki zatankowałeś ropę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wojtek, tankuje sie najtańszą benzynkę we Wrocławiu? Ona musi być z jakiegos powodu najtańsza To nie tak! Nawet najtańsza benzyna sprzedawana na stacji musi nadawać się do jeżdżenia. Wojtek, dzwoń albo idź do Federacji Konsumentów. Mają dyżury prawników, na pewno powiedzą, co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 To nie tak! Nawet najtańsza benzyna sprzedawana na stacji musi nadawać się do jeżdżenia. Wojtek, dzwoń albo idź do Federacji Konsumentów. Mają dyżury prawników, na pewno powiedzą, co robić. tak wlasnei zrob jak ci radzi maggie oni ci podaja recepte na sukces wyrecytuja ci jakies adresy z kartki i biegaj!!!!!!!!!!!! daj spokoj dobrze ci radze, bo stracisz wiecej niz za naprawe samochodu i benzyne ja tez kiedys przerabialem federacje konsumentow w bytomiu chodzilo o koszuele pierre cardin, co kupilem w jednym butiku i po jednym praniu zmienil akolor nie do poznania oczywiscie pieniedzy nie chcieli zwrocic wiec co mi zostalo? federacja konsumentow miescilo sie to w bytomiu w bibliotece taka mala kanciapa obok recepcji jakas zakurzona pani opowiedziala mi jak moge z nimi walczyc (oczywiscie tylko sady gwarantowaly, ze butik w ogole podejmie ze mna rozmowe ) i na tym si eskonczylo nie mialem ani kasy ani czasu na zabawe w sad podziekowalem pani zakurzonej i wzbogacony o jedno doswiadczenie zyciowe odeszlem z kwitkiem wiec podsumowujac: zeby sie ktos nie ludzil ze federacja konsumentow to jakies cialo ktore nam moze pomoc to taka mala (oplacana przez podatnikow) agencja informatyczna informujaca zainteresowanych o tym o czym i tak wiedza, ze na wygranie sprawy to oni maja szanse, jesli zaangazuja sie w walke sadowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.06.2005 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 otóż zadzwoniłem do Miejskiego Rzecznika Konsumentów, który odesłał mnie do Inspekcji handlowej- ta przyjęła zgłoszenie i bedzie czekać aż Generalny da decyzję o kontroli, stacja ma 14dni na rozpatrzenie mojej skargi a ja mam przez ten czas najlepiej nie korzystac z auta, dzwoniłem na policję i tez mnie odesłali do PIH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 wojtek prawda jest taka, ze mozesz w sumei tylko...... opisac swoja historie na przestroge innym bede bacznie sledzil twoje osiagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.06.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 cóż, samo zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 czyli ze stacje skontroluja za 14 dni? niezle w tym czasie beda mogli sie przygotowac chociaz i tak nie wierze , ze cos skontrouja ja mysle tak: ten gosc co zarzadza stacja, doskonale sie orientuje kto robi kontrole i kupil goscia wiec wiesz wynikow sie nei spodziewaj a jak skontroluja u ciebie to jak udowodnisz, ze kupiles to na danej stacji? przeciez moga powuiedziec, ze to kupione u konkurencji albo sam wyprodukowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 wczoraj zatankowałem benzynę przy Auchan Podaj chociaż jaka to stacja, jakiej sieci [o ile sieci] i przy którym Oszołomie. Ku potomnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.06.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 na stacji przy Auchan Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 na stacji przy Auchan Wrocław też tam tankujemy, jak jedziemy do Szklarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.06.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 może ja po prostu trafiłem na jakies resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wojtek, czyścili zbiorniki przed niezapowiedzianą kontrolą Majka, możecie kiedyś nie dojechać Będzie to typ samochodu: sam-go-pcham-go-ale-mam-go. PS: Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 kiedyś faktycznie klęłam, bo auto nie chciało mi sie rozpędzić powyżej setki. Potem po tym syfie musiałam filtry wymieniać. Ale jak paliwo sprzedają np. za 4.57, a gdzie indziej po 4, 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Oooo ! Całe 30 groszy na litrze... A ile filtr kosztuje ? Zabijanie silnika, czyli pomyśl, zanim nalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Oooo ! Całe 30 groszy na litrze... A ile filtr kosztuje ? Zabijanie silnika, czyli pomyśl, zanim nalejesz nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 04.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Od wczoraj zamykam korek do baku na klucz. Moje dzieciaki "zatankowały" to, co znalazły na chodniku, czyli piasek, kamyki i jakieś listki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts