kksia 13.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ja bym zrobiła ekspertyze w jakimś warsztacie co to powie, dlaczego samochód nie jedzie.a jeszcze najpierw sprawdziła, co na paragonie, czy takie paliwo jak trzebajeśli ekspertyza stwierdzi, ze z winy paliwa - najpierw do właściciela stacji, wysywając konkretne żądanie naprawienia szkody, a jak nie to do sądu.Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.07.2005 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 kksia,przyczyn mozna znaleźć całą masę - im strasze auto tym więcej, problem w tym, iż zgłaszając odpwiednim służbom kwestie złej jakości paliwa te służby nic nie są w stanie zrobić - mój wniosek został przyjęty , wysłany do W-wy do centrali i jesli centrala uzna moją skargę to w .... następnym kwartale stacja zostanie wytypowana na okresowa kontrolę.w ludki w regionie siedza w biurze i zbijaja bąki z nudów - ciężka dola takiego urzędnika co sam niewiele może a 8h w pracy trzeba jakoś zagospodarować by nie popaść w jakąś psychozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts