Gość 14.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 jak w temacieciagle znikaja jakies tematypisac sie odechciewa....chyba ze ktos wie gdzie szukac tego tematu?szukalem juz wszedzie gdzie mialoby sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 14.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Spróbuj inaczej sformułować na doświadczeniach to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 no co ty cypek jaja se robisz?albo powaznie?w nosie mamjak admin skasowal to niech kasujetylko mnei to dziwibo nie wiedzialem dotad, ze posty tak sobie znikajatzn zdarzalo sie ale myslalem , ze jakis przypadekale widze ze to normatrudnoforum jakie jest takie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.06.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Leon a moze jestesmy na czarnej liscie u Admina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 no na pewno.... kurde ja im frekwencje robie i kase nabijam a jestem tu dyskryminowany niczym jakis troll niewazne kto nei dba o klientow ten ich traci sluchaj selim kim ty wlasciwie jestes? jak chcesz to wpadnij do mnie na budowe po 24 czerwca dam ci jeszcze cynk dokladnie jak juz bede wiedzial na pewno co z urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 no na pewno.... ; sluchaj selim kim ty wlasciwie jestes? Leon no i wprawiłeś mnie w zakłopotanie ....ja to jestem taki skromny ludzik dyskryminowany przez Admina a będzie grill ze smogiem katowickim hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 jak w temacie ciagle znikaja jakies tematy pisac sie odechciewa.... nie płacz, podejrzewam iż admin też ma Cię już dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 ales ty madzal podejrzliwy..... powinienes detektywem zostac acha i przestan zmieniac co chwile obrazki bo oczoplasow idzie dostac wez sie zdecyduj na jakis gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts