OlaK 14.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Moze ktos wie jaka firma produkuje albo gdzie mozna kupic halogenki na 230 wygladajace jak metalowy walec o srednicy jak zarowka halogenowa (czyli te 5 + 1cm) i wysokosci ok 10cm montowane bezposrednio do sufitu (tzn. bez zadnych 'sznurow'). Kupilismy takie wiszace walce nad zlewozmywak a teraz bezskutecznie szukam halogenkow podsufitowych do kompletu. Jakas firma chyba produkuje..? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 14.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 http://www.hlt.pl/indeksglownypl.html Poszukaj tu,ja u nich zamawialam,zaplacilam kurierowi i wyszlo mnie zamiast za pkt-90zl to polowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 14.06.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 O dzieki Maja takie jakich szukam A przy okazji okazalo sie, ze halogenki, ktore mam w kuchni w suficie podwieszanym sa wlasnie tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts