total_sw 14.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam.Chcialem Wam powiedziec ze budowe zaczelismy z zona w zeszlym roku Projekt Fraszka lub huragan - sa b. podobne na poczateku czerwca 2004. Forum dosc czesto czytalem lecz nigdy nie pisalem bo wtedy tez nie mialem o czym.(wydawalo mi sie ze bardzo sie to wszystko wleklo) Budujemy systemem gospodarczym. Ekipy jedne wchodza drugie wych. Generalnie jest z nimi naprawde roznie. Teraz moge powiedziec ze jestem na etapie: elektryka, hydraulika, alarm, okna, drzwi zewtrz, brama garaz., tynki gipsowka, wylewki zrobione. Aktualnie ukladane sa plytk, moze za jakies 1-2 m-ce bedziemy klasc parkiet, montowac drzwi wewtrz., ocieplanie skosow w poddaszu, za tydz. bedzie polozony kolor na zewtrz bud.(tynk akrylowy). uffff.... to chyba wszystko;) Budowa jak to mowili moi poprzednicy naprawde wciaga, wydaje sie czasami ze idzie jak krew z nosa, ale ogolnie jestem zadowolony. Jesli ktos by potrzebowal porady to sluze pomoca (jesli chodzi o namiary na fachowcow czy gdzie kupowalem materialy)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts