Redakcja 14.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 1. Dzienniki są tylko dla ich autorów; kto ma jakiś komentarz, uwagę, zapytanie - proszony jest do wątku komentarze o danym dzienniku. 2. Komentarze prosimy zakładać w dziale 'Dzienniki budowy - komentarze'3. Moderatorem tego działu, a więc osobą uprawnioną do utrzymywania porządku jest Maksiu.Pozdrawiamy Ad. pkt 3.: Obecnie moderatorami działu są EDZIA i ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Maksiu gratulki Teraz to tu będzie porządeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Maksiu gratulki Teraz to tu będzie porządeczek Jak tylko przyswoje odrobine nowej wiedzy to napewno postaram się o porządek, bo szkoda aby takie perełki jak dzienniki były zaśmiecone m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Maksiu nie wątpie w to, ale czasami ktoś wpisze komentarz przez przypadek, chyba nie bedzie drastycznych konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nooo... to ja nie wiedziałem że gościłem moderatora... Szacunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Maksiu nono. A w wątku o prymulkach skrobniesz jeszcze coś czasem... Panie Moderatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Maksiu nie wątpie w to, ale czasami ktoś wpisze komentarz przez przypadek, chyba nie bedzie drastycznych konsekwencji No nie wiem.. może bana na miesiąc na za pierwszą pomyłke :D dobra, zartowałem oczywiście Mam tylko narazie dylemat, bo nie ma mozliwosci przesuwania postów miedzy watkami, wiec musialby te posty ktore wcinają sie w dzienniki kasować, a nie chcialbym tego za bardzo robic, bo uwazam ze ich miejsce jest w komentarzach, tylko jak juz pisalem, nie ma narazie technicznie możliwosci m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Co to za forum które nie ma możliwości przesunięcia posta ??? Toż taka możliwość jest nawet w tych najprostszych systemach W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak kopiować je do dzienników (ręcznie) a potem kasowanie oryginału który znalazł się nie tam gdzie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 To może trzeba upominać wpisujących i niech sami przesuwają te posty do komentarzy a Ty potem tylko wykasujesz post w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 No nie wiem.. może bana na miesiąc na za pierwszą pomyłke :D dobra, zartowałem oczywiście m. przedawnienie .........wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 1. Dzienniki są tylko dla ich autorów; kto ma jakiś komentarz, uwagę, zapytanie - proszony jest do wątku komentarze o danym dzienniku. 2. Moderatorem tego działu, a więc osobą uprawnioną do utrzymywania porządku jest Maksiu. Pozdrawiamy Gratulacje Maksiu!!! Rzeczywiście jesteś wchechmocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 dawno mnie nie było....wchodzę i co widzę....maksiu moderatorem ! GRATULKI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 No Maksiu....znaczy przepraszam Panie Moderatorze, gratulacje, ale swojego dziennika nie przerywaj. PS. Przyznaję się do winy, raz z rozpędu się wpisałem w dzienniku i to chyba nawet Adze J.G. - proszę o łagodny wymiar kary. Serdecznie gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 No Maksiu....znaczy przepraszam Panie Moderatorze, gratulacje, ale swojego dziennika nie przerywaj. PS. Przyznaję się do winy, raz z rozpędu się wpisałem w dzienniku i to chyba nawet Adze J.G. - proszę o łagodny wymiar kary. Serdecznie gratuluję i pozdrawiam nie bardzo rozumiem dlaczego mialbym przerywać swój dziennik, ze niby moderator to odrazu bez dziennika??? bez przesady... a co do wpisów "obcych" w dziennikach to zaczynam powoli je usuwać, zdaje się, że twoje wpisy w czyims dzienniku juz usunąłem... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nie bardzo rozumiem dlaczego mialbym przerywać swój dziennik, ze niby moderator to odrazu bez dziennika??? bez przesady... Po prostu przybyło obowiązków, a czas nie jest z gumy . To pisz dalej i więcej bo czytam Twój dziennik systematycznie. ...a co do wpisów "obcych" w dziennikach to zaczynam powoli je usuwać, zdaje się, że twoje wpisy w czyims dzienniku juz usunąłem... Dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Po prostu przybyło obowiązków, a czas nie jest z gumy . To pisz dalej i więcej bo czytam Twój dziennik systematycznie. Pozdrawiam wiem cos o czasie niezgumy ale jakos sobie jeszcze daje rade no i przy okazji okazalo sie ze mam kolejnego cichego czytacza pozdr m. ps. Halinów - ladna miejscowosc, mam znajomych w Kazimierowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Jak tylko przyswoje odrobine nowej wiedzy to napewno postaram się o porządek, bo szkoda aby takie perełki jak dzienniki były zaśmiecone m. niestety właśnie z tego powody zaprzestałem pisać swój dziennik, po niemiłym wpisie janrenovate i chyba poproszę o usunięcie tego dziennika, bo tego postu się chyba nie da usunąć ? ale szybko działacie . SUPER DZIĘKUJE teraz uzupełnie dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 U mnie zdarzyly sie ostatnio trzy omylkowe wpisy w dzienniku jednego dnia. Akcja usuwania poszla bardzo sprawnie i serdecznie dziekuje wszystkim, ze uwzglednili moja prosbe i wykasowali wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 U mnie zdarzyly sie ostatnio trzy omylkowe wpisy w dzienniku jednego dnia. Akcja usuwania poszla bardzo sprawnie i serdecznie dziekuje wszystkim, ze uwzglednili moja prosbe i wykasowali wpisy. Raz, to ja ale mnie budowa ogłupia, naprawde, gadam ze znajomymi tylko o stropach, scianach itd, a na oczy ledwo widze.Wszystcy, odetchna jak sie wyprowadze w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 apel na nic....znów widzę dopiski w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts