Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W tym dziale umieszczamy TYLKO dzienniki budowy

Recommended Posts

1. Dzienniki są tylko dla ich autorów; kto ma jakiś komentarz, uwagę, zapytanie - proszony jest do wątku komentarze o danym dzienniku.

2. Komentarze prosimy zakładać w dziale 'Dzienniki budowy - komentarze'

3. Moderatorem tego działu, a więc osobą uprawnioną do utrzymywania porządku jest Maksiu.

Pozdrawiamy

Ad. pkt 3.: Obecnie moderatorami działu są EDZIA i ponury63

• Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu nie wątpie w to, ale czasami ktoś wpisze komentarz przez przypadek, chyba nie bedzie drastycznych konsekwencji :wink: :)

No nie wiem.. może bana na miesiąc na za pierwszą pomyłke :D :D :D

dobra, zartowałem oczywiście

Mam tylko narazie dylemat, bo nie ma mozliwosci przesuwania postów miedzy watkami, wiec musialby te posty ktore wcinają sie w dzienniki kasować, a nie chcialbym tego za bardzo robic, bo uwazam ze ich miejsce jest w komentarzach, tylko jak juz pisalem, nie ma narazie technicznie możliwosci

m.

Gość M@riusz_Radom

Co to za forum które nie ma możliwości przesunięcia posta ??? Toż taka możliwość jest nawet w tych najprostszych systemach ;)

W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak kopiować je do dzienników (ręcznie) a potem kasowanie oryginału który znalazł się nie tam gdzie powinien.

1. Dzienniki są tylko dla ich autorów; kto ma jakiś komentarz, uwagę, zapytanie - proszony jest do wątku komentarze o danym dzienniku.

2. Moderatorem tego działu, a więc osobą uprawnioną do utrzymywania porządku jest Maksiu.

Pozdrawiamy

Gratulacje Maksiu!!! 8)

Rzeczywiście jesteś wchechmocny... :roll:

No Maksiu....znaczy przepraszam Panie Moderatorze, gratulacje, ale swojego dziennika nie przerywaj.

PS.

Przyznaję się do winy, raz z rozpędu się wpisałem w dzienniku i to chyba nawet Adze J.G. :o - proszę o łagodny wymiar kary.

Serdecznie gratuluję i pozdrawiam

nie bardzo rozumiem dlaczego mialbym przerywać swój dziennik, ze niby moderator to odrazu bez dziennika??? bez przesady...

a co do wpisów "obcych" w dziennikach to zaczynam powoli je usuwać, zdaje się, że twoje wpisy w czyims dzienniku juz usunąłem...

pozdrawiam

m.

nie bardzo rozumiem dlaczego mialbym przerywać swój dziennik, ze niby moderator to odrazu bez dziennika??? bez przesady...

Po prostu przybyło obowiązków, a czas nie jest z gumy :o :wink: :D .

To pisz dalej i więcej bo czytam Twój dziennik systematycznie.

...a co do wpisów "obcych" w dziennikach to zaczynam powoli je usuwać, zdaje się, że twoje wpisy w czyims dzienniku juz usunąłem...

Dziękuję.

Pozdrawiam

Po prostu przybyło obowiązków, a czas nie jest z gumy :o :wink: :D .

To pisz dalej i więcej bo czytam Twój dziennik systematycznie.

Pozdrawiam

wiem cos o czasie niezgumy :D ale jakos sobie jeszcze daje rade :D

no i przy okazji okazalo sie ze mam kolejnego cichego czytacza :D

pozdr

m.

ps. Halinów - ladna miejscowosc, mam znajomych w Kazimierowie

Jak tylko przyswoje odrobine nowej wiedzy to napewno postaram się o porządek, bo szkoda aby takie perełki jak dzienniki były zaśmiecone

m.

niestety właśnie z tego powody zaprzestałem pisać swój dziennik, po niemiłym wpisie janrenovate i chyba poproszę o usunięcie tego dziennika, bo tego postu się chyba nie da usunąć ?

ale szybko działacie :D . SUPER DZIĘKUJE :lol:

teraz uzupełnie dziennik

• 3 weeks później...
U mnie zdarzyly sie ostatnio trzy omylkowe wpisy w dzienniku jednego dnia. Akcja usuwania poszla bardzo sprawnie i serdecznie dziekuje wszystkim, ze uwzglednili moja prosbe i wykasowali wpisy. :D
Raz, to ja :oops: :oops: :oops: ale mnie budowa ogłupia, naprawde, gadam ze znajomymi tylko o stropach, scianach itd, a na oczy ledwo widze.Wszystcy, odetchna jak sie wyprowadze w koncu :lol: :lol: :lol: