maksiu 24.08.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no to kiedy mam przyjechac?? m. Hm... połowa września? Martka.. wycofuje propozycje, ty juz sama wiesz dobrze dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Maksiu, ja mam u siebie też kilka wpisów, ale nie kasuj mi ich, ponieważ zawsze jakoś się do nich odnoszę w następnych postach i tak dziwnie by było, gdyby ich zabrakło. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 18.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Poproszę o wykasowanie pomyłkowego posta Pietki z dziennika 'Zapiski ze Sprawnej'. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 19.09.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Za omyłkowy wpis przeprosiłem rafała9 i myśle że po sprawie. No chyba, że kiedyś może jak sie spotkamy to dobre piwko mu postawie. A za szybką interwencje dziekuje bardzo, bogdy chciałem post usunąc już go nie było. Jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 28.09.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Szanowny M W swoich wpisach probuję umieścić ikony emocji, zmienić czcionkię, itp. Z pewną nieśmiałością myślę czasem o wklejeniu czegoś z poza forum i nic - wyświetlają się dziwne teksty lub pustka. Pomocy - ja też chcę czasem się uśmiechnąć t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Kusiło mnie zeby załozyc dziennik ale doszedłem do wniosku ze jeden stres mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Mam propozycję, aby można bylo prowadzić dziennik razem z komentarzami - na wyraźne życzenie autora. Życzenie to powinno być zaznaczone w tytule i w pierwszym wpisie wątku. Co na to Szanowny Moderator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Mam propozycję, aby można bylo prowadzić dziennik razem z komentarzami - na wyraźne życzenie autora. Życzenie to powinno być zaznaczone w tytule i w pierwszym wpisie wątku. Co na to Szanowny Moderator? Jeśli autor dziennika będzie sobie też życzył to nie widzę przeciwskazań, ale może nie koniecznie w tytyle, wystarczy w pierwszym wpisie w dzienniku jesli będzie to zaznaczone pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 12.01.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Maksiu, pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Maksiu, czy mógłbyś pomóc usunąć ostatni post z mojego dziennika ? Pomyłkowo wpisali się madziapawel Dzięki !!! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 09.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A tak przy okazji - kto wygrał konkurs na najlepszy dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 MAksiu, czy mogłbym prosić o usuniecie omyłkowych wpisów z mojego dzienniczka? 2 ostatnie posty - piebo i Maciek Kra zgory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 11.03.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 MAksiu, czy mogłbym prosić o usuniecie omyłkowych wpisów z mojego dzienniczka? 2 ostatnie posty - piebo i Maciek Kra zgory dziekuje To się nazywa szybkie działanie ! jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.03.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 MAksiu, czy mogłbym prosić o usuniecie omyłkowych wpisów z mojego dzienniczka? 2 ostatnie posty - piebo i Maciek Kra zgory dziekuje To się nazywa szybkie działanie ! jeszcze raz dzieki przesunięte do komentarzy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 maksiu czy mógłbyś przenieś ostatni wpis z naszego dziennika do naszych komentarzy? z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 09.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 CZeść, stworzyłam dziennik budowy ale nie znalazł sie w dziale tylko dzienniki budowy. I mam pytanie jak zrobic by mój dziennik każdorazowo wyświetlał się na formum np. grupy bydgoskiej. Widże że tu jest ktoś kto na wszystkim się zna i moze mi pomoze to wszystko tak poustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 CZeść, stworzyłam dziennik budowy ale nie znalazł sie w dziale tylko dzienniki budowy. I mam pytanie jak zrobic by mój dziennik każdorazowo wyświetlał się na formum np. grupy bydgoskiej. Widże że tu jest ktoś kto na wszystkim się zna i moze mi pomoze to wszystko tak poustawiać nie bardzo wiem czy dobrze rozumiem, ale przeczytaj to -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Maksiu, zrobisz u mnie mały porządeczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 23.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam,w moim dzienniku budowy mam obcy wpis, kogo mogę prosić o przesunięcie tego wpisu do komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam. Mam obcy wpis w dzienniku czy mogę prosić o przeniesienie do komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts