EDZIA 23.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam. Mam obcy wpis w dzienniku czy mogę prosić o przeniesienie do komentarzy? Już przeniesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 25.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Poproszę o przeniesienie "obcego postu" z mojego dziennika. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 bardzo prosze o pomoc i przeniesienie do komentarzy postu z mojego dziennika kolezanki aniak34 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witam, proszę o przeniesieniu wpisu trusi z mojego dziennika do komentarzy z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam, proszę o przeniesieniu wpisu trusi z mojego dziennika do komentarzy z góry dziękuję PONAWIAM PROŚBĘ ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam, proszę o przeniesieniu wpisu trusi z mojego dziennika do komentarzy z góry dziękuję PONAWIAM PROŚBĘ ....... napisz bezposrednio do Edzi, na pewno zadziała pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam, proszę o przeniesieniu wpisu trusi z mojego dziennika do komentarzy z góry dziękuję PONAWIAM PROŚBĘ ....... napisz bezposrednio do Edzi, na pewno zadziała pozdrawiam m. cześć maksiu ok - napiszę do edzi ...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam, proszę o przeniesieniu wpisu trusi z mojego dziennika do komentarzy z góry dziękuję PONAWIAM PROŚBĘ ....... napisz bezposrednio do Edzi, na pewno zadziała pozdrawiam m. cześć maksiu ok - napiszę do edzi ...dzięki widzisz jaka Edzia szybka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dzieki Maksiu za pomoc w tym dziale. Faktycznie nie zawsze starcza mi czasu , że dokładnie czytać wszystkie dzienniki i wyłapywać obce wpisy. Dlatego proszę bezpośrednio do mnie uderzac w tej sprawie na priv. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dzieki Maksiu za pomoc w tym dziale. Faktycznie nie zawsze starcza mi czasu , że dokładnie czytać wszystkie dzienniki i wyłapywać obce wpisy. Dlatego proszę bezpośrednio do mnie uderzac w tej sprawie na priv. pozdrawiam Edzia nie ma za co... pewne przyzwyczajenia po prostu zostają :D zwłaszcza w temacie dzienników pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bardzo prosze o przeniesienie postu sylwia płotkowiak do moich komentarzy - z góry dziękujepozdrawiamświercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bardzo prosze o przeniesienie postu sylwia płotkowiak do moich komentarzy - z góry dziękuje pozdrawiam świercz Intuicja Własnie przeniosłam pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, Mam wielka prośbę o przeniesienie moich postów z dziennika AMBER- DOMEK DŁUGO SZUKANY forumowicza mikopiko do komentarzy. Nie wiedziałam jeszcze jak to działa i wpisywałam się do dziennika Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Bardzo dziekuję za porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam ! Ja w podobnej sprawie jak moja poprzedniczka. Do tego samego dziennika (AMBER DOMEK DŁUGO SZUKANY) został wpisany komentarz. Proszę o przeniesienie go w odpowiednie miejscepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mam prosbe chce zaczac pisac swój dziennik a niewiem jak moze mi ktos podpowiedzieć z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 mam prosbe chce zaczac pisac swój dziennik a niewiem jak moze mi ktos podpowiedzieć z góry dziekuje i pozdrawiam Semir Klikasz na nowy temat, wpisujesz tytuł dziennika i piszesz, a potem tylko odpowiadasz sam sobie Potem zakładasz podobny wątek w komentarzach, zeby inni mogli pisać na temat Twojej budowy ot i cała filozfia pisania dziennika pozdrawiam Edzia PS. wygodnie jest umieścić w swojej stopce link do dziennika i do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 mam prosbe chce zaczac pisac swój dziennik a niewiem jak moze mi ktos podpowiedzieć z góry dziekuje i pozdrawiam Semir Klikasz na nowy temat, wpisujesz tytuł dziennika i piszesz, a potem tylko odpowiadasz sam sobie Potem zakładasz podobny wątek w komentarzach, zeby inni mogli pisać na temat Twojej budowy ot i cała filozfia pisania dziennika pozdrawiam dziękuje bardzo i pozdrawiam. ps.może wiesz jak włozyc zdjecie . z góry dziekuje Edzia PS. wygodnie jest umieścić w swojej stopce link do dziennika i do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czy mogę prosić szacowną instancję o nieograniczonych możliwościach o przesienie mojego postu z dziennika AMBER- DOMEK DŁUGO SZUKANY??? Zagapiłam sie okrutnie Z góry dziekuję i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dziękuję za przeniesienie postu i mam jeszcze pytanie czy możliwa jest zmiana nazwy dziennika budowy -w tej chwili "Dom na Świerkowej" nie wydaje mi się już takim świetnym tytułem, ponieważ budujemy "Jankowo pod modrzewiem i lipą". Czy jest szansa na zmianę tytułu dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts