Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W tym dziale umieszczamy TYLKO dzienniki budowy

Recommended Posts

Dziękuję za przeniesienie postu i mam jeszcze pytanie czy możliwa jest zmiana nazwy dziennika budowy -w tej chwili "Dom na Świerkowej" nie wydaje mi się już takim świetnym tytułem, ponieważ budujemy "Jankowo pod modrzewiem i lipą". Czy jest szansa na zmianę tytułu dziennika?

Kliknij w ikonke 'zmien' w pierwszym poście dziennika, otworzy sie okienko, gdzie bedzie figurował tytuł dziennika, zmień sobie na jaki uważasz za słuszny

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Dzień dobry wszystkim, wiem że to nie za bardzo na temat, ale nie wiem w jakie miejsce uderzyć, a pytanie mam następujące: co trzeba zrobić, żeby po wpisaniu nowego postu do Dziennika Budowy ukazał się znaczek "nowy post" w głównym wątku?

Wdzięczna będę niezmiernie za jakąs podpowiedź :p

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Taaaaaaaak sie napisałam.....................nie dość, że jestem zmęczona jak nie wiem co , to poszedł mi w powietrze opisywany dzisiejszy dzień w dzienniku.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zaczęłam w między czsie czytać komentarze i poszł wszysto w diabły :evil:

czy jest coś do oddzyskania????????????????? moja naiwność jest wstrząsająca :cry: :cry: :cry:

A taki był ładny...............pomóżcie proszę

• 3 weeks później...

YreQ dam ci małą radę ;) mnie nie raz tak na początku się zdarzało a wkurzo to strasznie i nie chce się pisac tego samego a wena tez ucieka....

pisz sobie tekst w jakimś programie tekstowym, zapisuj co jakiś czas a potem go poprostu wklej, uzupełnij buźkami i zdjęciami i GOTOWE! bez stresu i nerwów :)

pozdro świercz

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

drogi Maksiu

Ja się tu dołączyłam, ale chcę prowadzić dziennik remontu, a nie budowy.

Jest tu jednak napisane, że to dział forum TYLKO dla budujących.

Nie chciałabym znaleźć się w dziale remonty i przebudowy, bo tam jakiś bałagan jest i dzienniki gubią się w natłoku informacji. Wiem, że forumowiczów, którzy piszą dziennik remontu jest tutaj więcej. W związku z czym mam propozycję, żeby stworzyć dwa nowe działy forum:

"dzienniki remontujących" i "komentarze do dzienników remontujących".

Fajnie by było pooglądać i poczytać, jak się inni remontują nie szukając ich po całym forum.:p

Jeśli powstaną takie nowe działy to proszę od razu mnie tam przerzucić :p

Mam nadzieję, że jeżeli nie powstaną, to mnie nie wyrzucisz :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...