maksiu 06.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dziękuję za przeniesienie postu i mam jeszcze pytanie czy możliwa jest zmiana nazwy dziennika budowy -w tej chwili "Dom na Świerkowej" nie wydaje mi się już takim świetnym tytułem, ponieważ budujemy "Jankowo pod modrzewiem i lipą". Czy jest szansa na zmianę tytułu dziennika? Kliknij w ikonke 'zmien' w pierwszym poście dziennika, otworzy sie okienko, gdzie bedzie figurował tytuł dziennika, zmień sobie na jaki uważasz za słuszny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.04.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 No tak, najtrudniej wpaśc na najprostsze rozwiązania Dzięki Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 EDZIU mógłbym poprosić o mały pożądeczek w moim dzienniku - z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 yyyyyy chyba wszystko jest ok sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 03.05.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 chciałam tylko sprawdzić, czy w moim podpisie jest to, co trzeba.... Sorry za wpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dzień dobry wszystkim, wiem że to nie za bardzo na temat, ale nie wiem w jakie miejsce uderzyć, a pytanie mam następujące: co trzeba zrobić, żeby po wpisaniu nowego postu do Dziennika Budowy ukazał się znaczek "nowy post" w głównym wątku? Wdzięczna będę niezmiernie za jakąs podpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 27.06.2007 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 potrzebuję większych porządków w moim niedługim dzienniku, czy mogę poprosić o przeniesienie wszystkich obcych postów z moimi odpowiedziami na nie do komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Taaaaaaaak sie napisałam.....................nie dość, że jestem zmęczona jak nie wiem co , to poszedł mi w powietrze opisywany dzisiejszy dzień w dzienniku.......... Zaczęłam w między czsie czytać komentarze i poszł wszysto w diabły czy jest coś do oddzyskania????????????????? moja naiwność jest wstrząsająca A taki był ładny...............pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 YreQ dam ci małą radę mnie nie raz tak na początku się zdarzało a wkurzo to strasznie i nie chce się pisac tego samego a wena tez ucieka.... pisz sobie tekst w jakimś programie tekstowym, zapisuj co jakiś czas a potem go poprostu wklej, uzupełnij buźkami i zdjęciami i GOTOWE! bez stresu i nerwów pozdro świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Wielkie dzięki Niby utrudnienie a jakież ułatwienie, szczególnie dla takich nerwusów jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 06.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 EDZIA czy moglbym prosic o mala interwencje w moim dzienniku i przeniesienie ostatniego wpisu 7keys do moich komentarzy? z góry dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.08.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A czy ja mogę prosić o przeniesienie wpisu Kraktoma z mojego dziennika do komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 21.08.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 drogi Maksiu Ja się tu dołączyłam, ale chcę prowadzić dziennik remontu, a nie budowy. Jest tu jednak napisane, że to dział forum TYLKO dla budujących. Nie chciałabym znaleźć się w dziale remonty i przebudowy, bo tam jakiś bałagan jest i dzienniki gubią się w natłoku informacji. Wiem, że forumowiczów, którzy piszą dziennik remontu jest tutaj więcej. W związku z czym mam propozycję, żeby stworzyć dwa nowe działy forum: "dzienniki remontujących" i "komentarze do dzienników remontujących". Fajnie by było pooglądać i poczytać, jak się inni remontują nie szukając ich po całym forum. Jeśli powstaną takie nowe działy to proszę od razu mnie tam przerzucić Mam nadzieję, że jeżeli nie powstaną, to mnie nie wyrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Bardzo proszę o pomoc w usunięciu komentarzy w moim dzienniku. Powstały one kiedy jeszcze nie umiałam wstawić komentarzy do mojego dziennika. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.09.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam i z pewną taką nieśmiałością proszę o usunięcie wpisu a&zb z mojego dziennika dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 20.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam Mam pytanie, a w zasadzie pomysł abyśmy nasz dziennik budowy (jeszcze go nie rozpoczeliśmy) prowadzili razem z Talbotem, na zasadzie kto moze i ma coś do powiedzenia tem pisze. Czy to rozwiązanie jest dopuszczale i nie będzie nikomu przeszkadzać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 30.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam,Prosze o przeniesienie kilku wpisów z mojego Dziennika do Komentarzy,Z góry serdecznie dziękuję,Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.10.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziękuję Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 20.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Proszę o przeniesienie obcego wpisu z dziennika do komentarzy - z góry bardzo dziękuje! m&k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 i w moim dzienniku zawitał "komentrzowy" wpis, proszę o jego przeniesienie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts