ewa k 04.11.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Chciałabym nawiązać kontakt z ludźmi, którzy albo właśnie kupili albo zamierzają kupić dom w stanie surowym zamkniętym na nowobudowanym Osiedlu Chemicznym w Gliwicach. Inwestorem jest firma Radan. Proszę o opinie: jeśli się zdecydowaliście to dlaczego i jak układa się współpraca z developerem, jeśli z jakichś powodów zrezygnowaliście z tej lokalizacji też chciałabym poznać powody.Ja jestem blisko decyzji na "tak" i chętnie poznam przyszłych sąsiadów.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 07.11.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Witam Gliwiczankę! Niestety, oprócz obserwacji, jak to osiedle powstaje nic nie mam z nim wspólnego. Ja się buduję ( czytaj : mam zamiar ) po drugiej stronie Gliwic, w Szałszy. Co Ci mogę doradzić, to uważaj : tam gdzieś w tych okolicach ma iść autostrada. Szkoda by było, gdybyś wywaliła furę pieniędzy za możliwość wąchania spalin. Zapraszam na drugą stronę Gliwic!. Tam jest jednak inny problem: dom musisz sobie wybudować sama. Może to i dobrze, bo wybierzesz sobie taki projekt jaki chcesz, a nie taki jaki ci narzucą. Z tego co wiem, działki jeszcze są i to tanio, bo teren się dopiero uzbraja ( za nasze, nieduże pieniądze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 23.05.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Witam, wczoraj kupiłem działkę w Taciszowie. Mam w planie budowe w przyszłym roku. Jestem ciekawy waszej opinii o tych rejonach /troche późno bo już po zakupie ale zawsze /. Byłoby fajnie gdyby ludzie z Gliwic kontunuowali wpisy własnie w tym poscie ponieważ ogólny Górnośląski obejmuje jednak spory obszar. Pozdrawiam i życze udanych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 31.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 WITAM:smile:) ja buduje sie w Wilczym Gardle- własnie zaczeli w okolicy prace pod autostrade brr.......mam nadzieje ze nie zapomna o ekranach!!! co do firmy Radan to słyszałem ze Droga - wiec i domek bedzie drogi. Polecam systemem gospodarczym!!) a z tego co widze u mnie to działki tanieją ok 65zł-m2 a było juz 100 zł Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 31.05.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 WITAM:smile:) ja buduje sie w Wilczym Gardle- własnie zaczeli w okolicy prace pod autostrade brr.......mam nadzieje ze nie zapomna o ekranach!!! co do firmy Radan to słyszałem ze Droga - wiec i domek bedzie drogi. Polecam systemem gospodarczym!!) a z tego co widze u mnie to działki tanieją ok 65zł-m2 a było juz 100 zł Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts