Redakcja 14.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum. no i fajnie mamy cenzure a moze jeszcze wprowadzic mozliwosc odwiedzania forum raz dziennie zeby niektorzy nie "stukali" sobie licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.06.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Od zawsze jest taki zapis w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 14.06.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Czy Redakcja trochę nie przesadza. To jest w końcu dział ogłoszeń.Wiele osób poszukuje różnych kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła? Sinta, chyba rozumiem o co Adminowi chodzi - pytać można do woli, ale ogłaszać się tylko raz. Słowem jeden forumowicz może sobie zrobić wątek Aaaabsolutnie najtaniej instalacje nagłaśniające wykonam, ale potem niech się ponownie ogłasza już w tym wątku, a nie tworzy kolejny: Aaaaaby instalacje nagłaśniające wykonać Ze swoboda wypowiedzi to chyba niewiele wspólnego ma , raczej jest to ukłon w stronę forumowiczów - nie będziemy zalewani kilkoma ogłoszeniami tej samej firmy na ten sam temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A chyba że tak. To tu się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła? mylisz się, Polakom tak dać nie można, nawet historia mówi iż jak tylko zbyt wiele władzy da sią dla Polaków to zaraz "Liberum Veto", zrywanie sejmów, rozbiory, najazdy, korupcja, czy nawet bałagan na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 15.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła? Sinta, chyba rozumiem o co Adminowi chodzi - pytać można do woli, ale ogłaszać się tylko raz. Słowem jeden forumowicz może sobie zrobić wątek Aaaabsolutnie najtaniej instalacje nagłaśniające wykonam, ale potem niech się ponownie ogłasza już w tym wątku, a nie tworzy kolejny: Aaaaaby instalacje nagłaśniające wykonać jestem jak najbardziej za jak każdy będzie miał jeden wątek to łatwo i szybko będzie można zobaczyć czy ktoś napisał mu negatywną opinnię albo pozytywną a tak to zaraz tworzy nowe ogłoszenie i tak w kółko poperam szanowną Redakcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 To rozwiązanie wydaje mi się sztuczne. Czy nie lepiej byłoby ustalić, że każde ogłoszenie jest ważne tylko przez miesiąc, a następnie znika z forum? I w okresie tego miesiąca forumowiczowi nie wolno dać drugiego ogłoszenia. Zakładam, że do starszych ogłoszeń i tak nikt nie zagląda, więc po co zaśmiecać forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 16.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A co jeśli ktoś ma kilka rzeczy do sprzedania z "różnych beczek" np.stemple a za tydzień będzie chciał zbyć stal albo cegły bo mu zostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.06.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Podoba mi się pomysł Aggi. Można chyba zrobić, że następne ogłoszenie tego samego forumowicza kasuje poprzednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.06.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Podoba mi się pomysł Aggi. Można chyba zrobić, że następne ogłoszenie tego samego forumowicza kasuje poprzednie? Zdecydowanie popieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 17.06.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Może i macie rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 17.06.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum. Przeczytajcie dokładnie i ze zrozumieniem a potem dopiero róbcie afere Bardzo dobrze, że Redakcja wprowadziła taki przepis, bo jest wielu forumowiczów np. ad-dach którzy za każdym razem zakłądają nowy wątek nie wiadomo po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nie widzę "afery" Zastanawiam sie tylko po co komu ogłoszenia z 2002 r. Czy to nie zaśmieca forum...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachmen 23.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam drogich forumowiczów. Zarejstrowałem się na forum parę miesięcy temu,od tygodnia niestety moje konto zostało USUNIĘTE, Dziś zadzwoniła Pani z Muratora i powiedziała że nie mogę w ogłoszeniach drobnych zamieszczać swojej wizytówki,a jestem dobrym dekarzem to podałem na siebie namiary telefon itp,ponoć nie mogę tego czynić ??? GRATULUJĘ REDAKCJI POMYSŁOWOŚCI mam jeszcze pytanko do redakcji kiedy usuniecie pozostałych,którzy podali swoje namiary telefoniczne ??? skomentujcie to sami !!!! oczywiście żeby to napisać musiałem się ponownie zarejstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachmen 23.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła? Sinta, chyba rozumiem o co Adminowi chodzi - pytać można do woli, ale ogłaszać się tylko raz. Słowem jeden forumowicz może sobie zrobić wątek Aaaabsolutnie najtaniej instalacje nagłaśniające wykonam, ale potem niech się ponownie ogłasza już w tym wątku, a nie tworzy kolejny: Aaaaaby instalacje nagłaśniające wykonać Ze swoboda wypowiedzi to chyba niewiele wspólnego ma , raczej jest to ukłon w stronę forumowiczów - nie będziemy zalewani kilkoma ogłoszeniami tej samej firmy na ten sam temat... Witam Whisper to nie jest tak jak piszecie,kryłem u Pana dach z Ahi,admin wywalił mnie z forum "usunoł"ponieważ dawałem ogłoszenia,wizytówki firmy,adres telefon itp a ponoć czynić tego nie możma,co dziś telefonicznie wyjaśniła mi jakaś Pani z Muratora,cytuję:Panie Krzysztofie usuwamy z ogłoszeń drobnych Firmy które się reklamują,no wie Pan za darmo nie będziemy promować firm,pisać Pan może ale nie wolno Panu podawać swoich danych kontaktowych......żeby to napisać na nowo mósiałem się zarejstrować,OCHYDA,zlikwidujmy ogłoszenia drobne,zlikwidujmy forum,a może ktoś chce stworzyć monopol na krycie dachów ???? OCENCIE TO SAMI pozdrawiam wszystkich prócz Admina MURATORA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam Whisper to nie jest tak jak piszecie,kryłem u Pana dach z Ahi,admin wywalił mnie z forum "usunoł"ponieważ dawałem ogłoszenia,wizytówki firmy,adres telefon itp a ponoć czynić tego nie możma,co dziś telefonicznie wyjaśniła mi jakaś Pani z Muratora,cytuję:Panie Krzysztofie usuwamy z ogłoszeń drobnych Firmy które się reklamują,no wie Pan za darmo nie będziemy promować firm,pisać Pan może ale nie wolno Panu podawać swoich danych kontaktowych......żeby to napisać na nowo mósiałem się zarejstrować,OCHYDA,zlikwidujmy ogłoszenia drobne,zlikwidujmy forum,a może ktoś chce stworzyć monopol na krycie dachów ???? OCENCIE TO SAMI pozdrawiam wszystkich prócz Admina MURATORA !!!!!! A to rzeczywiście co najmniej dziwne. Przecież po to są ogłoszenia, żeby się ogłaszać W każdym razie każdy kto się mnie pyta o ekipy z których byłem zadowolony, dostaje do nich namiary. Jak ktoś będzie potrzebował dekarzy, to dostanie wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 08.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Co do dachmena - rozumiem ideę Redakcji, w końcu pismo ma ZARABIAĆ NA REKLAMACH i nie widzę w tym nic złego. Ale grożenie banicją za 2 ogłoszenia w tym samym temacie to paranoja. Przykład: buduję dom, potrzebuję stempli, ogłaszam zatem: "KUPIĘ stemple". Po roku dobudowuję garaż z poddaszem i co ? Jak znowu napiszę, że "KUPIĘ stemple", to OUT ? Droga Redakcjo, proponuję przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts