Jerzysio 08.07.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Brawo, nareszcie coś ! Powielanie tego samego wątku jest wobec innych uczestników forum zachowaniem niegrzecznym !!! Wszyscy tracimy niepotrzebnie czas na czytanie powielanych tematów, które nie dość, że są powielane kilkakrotnie w tym samym dziale, to częstokroć znajdują się w innych działach. Wystarczy tego działania w myśl :".... wiem, że to nic ważnego, ale jak za darmo, to napiszę jeszcze ze 30 razy to samo !" NIE ZAŚMIECAJMY FORUM ! PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 12.07.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Prawo do jednego ogłoszenia ma istotny feler :Aktualizacja (drobna czy gruntowna) nie pociąga za sobą przesunięcia ogłoszenia do przodu, które pozostaje zgodnie z datą pierwotnej publikacji. Kto to przeczyta lub zauważy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Też racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 03.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 widże że redakcja zaprzestała nadzorowania aby osoba nie emitowała nadmiernej ilości ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Czegoś nie rozumiem... Ja zamieściłem ogłoszenie zatutułowane "Sprzedam stemple", później chciałbym zamieścić "Szukam gruz na drogę" to co mam to napisać/"zaktualizować w już w/w "sprzedam stemple"??? Czy wtedy mi ktoś odpisze, że jednak ma ten gruz, jak myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolap1975 22.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 sprzedam siatke do docieplen gramatura 145g ,1.29 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz.szczepinski 09.08.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Zastanawiam się czy moge podać nazwe firmy lub telefon kontaktowy osobom zainteresowanym chciałbym tylko wspomiec że ta firma została polecona przez znajomych dlatego śmiało mogę przekazywać ja dalejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 widże że redakcja zaprzestała nadzorowania aby osoba nie emitowała nadmiernej ilości ogłoszeń juz dawno zaprzestała to przykład http://forum.muratordom.pl/search.php?search_author=tomasztkacz Gresy Nowa Gala - Najtaniej Sprawdz ceny glazury!zapytaj! Zapytaj o cene glazury,gresu,terakoty. Gresy z Nowej Gali - najtaniej Gresy polerowane z Nowej Gali - najtaniej Gresy polerowane z Nowej Gali - najtaniej a także inne..... Glazura,terakota,gres-zapytaj o cene... a ten temat powinien byc przeniesiony do lamusa ... do piwnic z nim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yasya 25.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy do remontu mieszkania -Katowice BARDZO PROSZĘ O POMOC I PODANIE NAMIARÓW. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Yasya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 ... a czy nie można by "Ogłoszeń Drobnych" podzielić na działy tematyczne (np. instalacyjne, elektryczne, ceramika, narzedzia itp) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryanb 14.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam, mam propozycje by ogłoszenie były kasowane po okresie 14 dni (max. 30 dni). Obecnie na stronie 152 ogłoszenie istnieje z 2002 r.!!! Jaka jest idea by trzymać tak stare ogłoszenia? Po 14 dni już ogłoszenie jest przeważnie nieaktualne. Każdy kto jest zainteresowany napisze jeszcze raz na kolejne okres (14 dni). W przypadku kasowania starych ogłoszeń mamy w zawsze ogłoszenia aktualne. W automatycznym trybie dopuszczone byłoby jedno ogłoszenie od jednego użytkownika w tym okresie. Bardzo dobry pomysł by użytkowicy mogli jedno dać ogłoszenie, ale lepiej z zastrzeżeniami jak wyżej. Pozdrawiam Ryszard Bielecki ryanb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam, mam propozycje by ogłoszenie były kasowane po okresie 14 dni (max. 30 dni). Obecnie na stronie 152 ogłoszenie istnieje z 2002 r.!!! Jaka jest idea by trzymać tak stare ogłoszenia? Jak dla mnie idea jest dobra... Wtedy samo przez sie ogłoszenia byłyby aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 14.06.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Szanowna Redakcjo, czy w takim razie mogę utworzyć jeden wątek o nazwie, np. DISCOUNT A.G. - Z NAMI NAJTANIEJ WYPOSAŻYSZ SWÓJ DOM i podawać w nim dane teleadresowe, czy to będzie już przekroczenie zasad ? Mogę tam podawać wszystkie swoje oferty i mieć nawet 10000 postów z nimi, bo rzeczywiście może to i lepsze rozwiązanie gdy każdy będzie mieć własny "kącik" Aczkolwiek pytam, bo zawsze gram w otwarte karty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.06.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Szanowna Redakcjo, czy w takim razie mogę utworzyć jeden wątek o nazwie, np. DISCOUNT A.G. - Z NAMI NAJTANIEJ WYPOSAŻYSZ SWÓJ DOM i podawać w nim dane teleadresowe, czy to będzie już przekroczenie zasad ? Mogę tam podawać wszystkie swoje oferty i mieć nawet 10000 postów z nimi, bo rzeczywiście może to i lepsze rozwiązanie gdy każdy będzie mieć własny "kącik" Aczkolwiek pytam, bo zawsze gram w otwarte karty Pozdrawiam Odpowiadamy: nie. forum nie służy takim celom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 29.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Żeby sie upewnić: Redakcjo,czy skoro juz mam jeden wątek ogłaszający moja firmę to moge dać drugi na inny temat? A mianowicie np ogłoszenie że szukam elektryków do współpracy? Czy to musi byc w jednym wątku?? Mam nadzieję, że nie musi bo po tytule ogłoszenia wtedy nikt nie trafi...Zostało napisane , że każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat i z tego wnioskuję, że o poszukiwaniu elektryków moge stworzyc nowy wątek.Ale wolałbym sie jednak upewnić..Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonsl 20.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum. Czy w takim razie mogę dać nowy wątek, np. szukam elektryka, jeśli wcześniej dałem ogłoszenie na kierownika budowy? nie spowoduje to usunięcia konta? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum. Czy w takim razie mogę dać nowy wątek, np. szukam elektryka, jeśli wcześniej dałem ogłoszenie na kierownika budowy? nie spowoduje to usunięcia konta? Proszę o odpowiedź. Ograniczenie z punktu 5d >>> Regulaminu Forum dotyczy głównie ofert i reklam firm - chodzi o to, by reklama nie zaśmiecała działów Forum. W przypadku ogłoszeń inwestorów zastosowanie ma tylko zasada, by nie tworzyć więcej niż jednego wątku w danej sprawie, lecz dopisywać się do już utworzonego, oraz by nie umieszczać takich wątków poza działem ogłoszeń. Ogłoszenia nieaktualne można zgłaszać np. do mnie na priw, celem usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel klepacz 23.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 proponowałbym wpisywanie przed ogloszeniem miejscowosci lub regionu co ulatwi wyszukiwanie i zainteresowanie danym regionem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 27.11.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 proponowałbym wpisywanie przed ogloszeniem miejscowosci lub regionu co ulatwi wyszukiwanie i zainteresowanie danym re gionem... 3 X TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz___ 13.01.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie wiem dlaczego nie można dać 2 lub trzech ogłoszeń przecież to forum jest od tego chyba żeby się ogłaszać co za różnica kto daje ogłoszenie to jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts