Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia!

Recommended Posts

Wpisywanie np. miasta + okolice w temacie - zapewni napewno pewne poczucie porządku i ładu. Jedno ogłoszenie na forumowicza wg. mnie wystarcza absolutnie. Jeżeli ktoś z tej strony i z tego forum chce sobie robić wizytówkę swojej osoby czy też firmy może przecież skorzystać z takich stronek jak Allegro czy też e-bay albo niech założy sobie swoją własną stronę internetową. Tam będzie mógł się ogłaszać bez granic. Murator jest znakiem firmowym który kojarzy się z fachowym doradztwem, alternatywnymi propozycjami wykonawstwa budowlanego dla amatorów, hobbystów a nie tanią gazetką ogłoszeniową (jak i inetrnetowe wydanie). Pozdrawiam :)

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pyrekcb
Wpisywanie np. miasta + okolice w temacie - zapewni napewno pewne poczucie porządku i ładu.

Słuszna uwaga - i bynajmniej nie chodzi tylko o poczucie porządku i ładu, ale o ułatwienie forumowiczom przekopywania się przez ogłoszenia. Wiekszosć ofert jest interesująca tylko dla okolicznych forumowiczów - nikt przeciez nie będzie jechał pół Polski po (np.) stemple czy paletę gazobetonu.

Ja bym do tego dodał obowiązek podawania ceny, która to notorycznie jest pomijana w ogłoszeniach. :roll:

Po co "stopińćdziesiąt" pytań "po ile", skoro można taką informację zawrzeć w treści? :-?

• 5 months później...

BLA BLA BLA

Jezeli kasa nie płynie w stronę Muratora To jestes BE forumowicz

Ogłoszenia platne to jest cel ,Czyli kasa

Dużo kasy DUUUUUUUUUUUUUUUŻOOOOOOOOO kłopotów 8)

Tak to wyglada .

Potem przyjdzie dwóch i kupi to co masz i bedziesz miał tylko papierki .

Którymi mozna sobie........

Pozdr. :D

myślałam że foru służy do zadawania swobodnych pytań i luźnych wypowiedzi czyżbym się myliła?

Sinta, chyba rozumiem o co Adminowi chodzi - pytać można do woli, ale ogłaszać się tylko raz. Słowem jeden forumowicz może sobie zrobić wątek Aaaabsolutnie najtaniej instalacje nagłaśniające wykonam, ale potem niech się ponownie ogłasza już w tym wątku, a nie tworzy kolejny: Aaaaaby instalacje nagłaśniające wykonać :wink:

jestem jak najbardziej za jak każdy będzie miał jeden wątek to łatwo i szybko będzie można zobaczyć czy ktoś napisał mu negatywną opinnię albo pozytywną :) a tak to zaraz tworzy nowe ogłoszenie i tak w kółko :evil:

poperam szanowną Redakcję! :p

jestem tez za tylko pomyslcie o tym ze jedna negatywna opinia nawet napisana ze złośliwości jest fatalna w skutkach..

Nastepnych nawet 5 opini nie da naprawic tego 1 watku złego..

Ja bym była za tym by każdy kto ma 1 posta i go promuje to niech bedzie tak że isam morze go sobie boderowac.. w sesie takim ze robic korekte..

Wystarczy ze ja bym swojemu wykonawcy napisała naprzykład ze jest kiepski lub inne to napewno nie miał by pracy z tego forum mimo to że jest to dobra ekipa..

Wydaje mi sie ze ludzie naprwde pisza takie złosliwosci po to by dopiec panu który nie chciał opuscic paru tysiecy z umowy.. Wiele osób podkłada tu takie świnie..

Ja czytałam pare razy takie watki oczerniajace.. z byle błahostek typu niepełna spoina czy cos takiego albo brakije mi konta o centymetr.. głupota.. ale prawdziwa.. Nie lubie takich świń bo sama nie gram w ten sposób.. budowałam z jedna firma i tez miałam różne zdania ale pod koniec było ok.. a teraz to nawet jestem wdzieczna swojemu wykonawcy za jego upór i nadgorliwosc.. Bo mam gdzie mieszkac..

Przepraszam za błedy nawet nie robie korekty.

:cry:

• 9 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
Mam pytanie. Zamieściłam ogłoszenie chyba ze 2 lata temu. Nikt na nie nie odpowiedział. Czy mam proawo zamieścić inne? Moge tamto skasować? Czy jest jakiś limit czasowy?

Amalfi.

Jeżeli tamto ogłoszenie już nieaktualne - możesz skasować i umieścić nowe.

Nie ma (przynajmniej narazie) limitu czasowego dla ogłoszeń.

pozdrawiam

Edzia

• 10 months później...
Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia na dany temat, tam też może aktualizować swoją ofertę. Mnożenie ogłoszeń handlowych może być powodem usunięcia użytkownika z Forum.

pitu pitu wystarczy spojrzec na pierwszą strone na której znajduje się około 10 ogłoszen pod tytułem"KUPIĘ ZADŁUŻONĄ SPÓŁKĘ Z O.O 503907810" tego samego użytkownika

Jezeli kasa nie płynie w stronę Muratora To jestes BE forumowicz

Ogłoszenia platne to jest cel

Są organizacje charytatywne i jeżeli nie masz co jeść lub gdzie spać - idziesz do nich.

W biznesie nie ma nic za darmo. "Bezpłatne konta e-mail" opłacane są przez reklamodawców, wysyłających Ci reklamy.

My użytkownicy dajemy ruch (użytkownik który nie płaci wcale nie jest "be"), swoją wiedzę i czas, dlatego w zamian, mamy miejsce na serwerze i łącza. To generuje ruch, który w efekcie daje szansę na zarobek na reklamach. Jest to jak najbardziej racjonalny układ.

Tak się składa, że firmie, które nie miała swojej serwerowni, sprzedając swój system, musiałem wynająć miejsce, dostarczyć cały soft i sprzęt, oraz zapewnić porządne łącza. Zdziwiłbyś się ile to kosztowało i jakie są miesięczne opłaty. Do tego sobie dolicz coroczne aktualizacje oprogramowania (tzw. wsparcie) i koszty administratora(-ów). Jeżeli stać Cię na takie rozdawnictwo - stwórz własne Forum.

Są na forum porządni fachowcy, którzy udzielają się. Użytkownicy korzystają z ich wiedzy, a kto chce - napisze do nich prywatną wiadomość i dostanie namiar. Są też tacy, którzy małym nakładem sił, chcieliby skorzystać z tego co dają inni (my-ruch, redakcja-sprzęt i obsługę). Zgadzam się, żeby takie pasożytnictwo eliminować.

proponowałbym wpisywanie przed ogloszeniem miejscowosci lub regionu co ulatwi wyszukiwanie i zainteresowanie danym regionem....

Są Grupy na których można stworzyć odpowiedni dział. Ja w swojej stworzyłem o polecanych ekipach i już nie trzeba 1000 razy pytać. Każdy ma swój post, który aktualizuje (zdarza się jak wyjdzie usterka po czasie). Grupę mamy zgraną - jest porządek i tylko raz musiałem usunąć zbędny post. Na drugi koniec polski fachowcy nie jeżdżą. Po parę cegieł też się nie opłaca jeździć.

• 6 years później...