Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ostrzezenie

Gość

Recommended Posts

dostalem ostrzezenie ze zamieszczam posty w niewlasciwych watkach

bo napisalem o tluszczakach w dziale psycholog

napisalem tam, gdyz jest tam watek o urynoterapii

a wiec jedno z drugim jakos tam sie wiaze

czasami ten podzial na kategorie jest malo czytelny.....

no ale niech bedzie

moge dostac mozliwosc zalaczania fotki pod nickiem z powrotem?

z gory dzieki

Leon ;)

nie bądź taki skromny nie dostałeś tylko za to, bardzo często piszesz w nieodpowiednich działach forum, płaczesz jak dzieciak jak Cię „niewinnie” zablokują, albo Ci „niesłusznie” post przeniosą, robisz aferę jak nie może się zalogować, odstawiasz jakieś cyrki, żegnasz się z forum, a potem nie masz charakteru i wracasz ponownie, jak dostajesz prywatne ostrzeżenie to informujesz o tym całe forum jakby był koniec świata, albo to kogoś obchodziło. Takie ostrzeżenia jak się dostaje to trzeba nad tym przemyśleć, czy się nie robi coś nie tam, czy nie jest się uciążliwym dla forum. Wygląda to jak byś pisał posty nie dla konkretnej wiedzy (odpowiedzi) tylko dla największej liczby uzyskanych odpowiedzi. Nie myślałeś żeby wystąpić w Idolu i tam się zrealizować ?

Każdy ma jakieś wady, ja, inni....., mi też się zdarza coś tam "źle zrobić, napisać", ale zawsze staram sie to przemyśleć i poprawić, z początku budowałeś to forum i byłem pełen podziwu, ale teraz je niszczysz, w wielu forumowiczach wzbudzasz negatyne odczucia, przez to robi się dużo kłótni, zaczepek, złego.

Przemyśl lepiej to

no widzisz zas nieodpowiednie miejsce

najpierw mi admin odebral opcje pisania na priva a teraz sie burzy ze se watek o obrobce fotografii zakladam

czuje sie tu przesladowany

a ty?

powinien admin taka opcje uruchomic, ze mu watek streszczasz a on ci podaje w jakim o to dziale by najchetniej widzial ;)