Gość 14.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 dostalem ostrzezenie ze zamieszczam posty w niewlasciwych watkach bo napisalem o tluszczakach w dziale psycholog napisalem tam, gdyz jest tam watek o urynoterapii a wiec jedno z drugim jakos tam sie wiaze czasami ten podzial na kategorie jest malo czytelny..... no ale niech bedzie moge dostac mozliwosc zalaczania fotki pod nickiem z powrotem? z gory dzieki Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 nie bądź taki skromny nie dostałeś tylko za to, bardzo często piszesz w nieodpowiednich działach forum, płaczesz jak dzieciak jak Cię „niewinnie” zablokują, albo Ci „niesłusznie” post przeniosą, robisz aferę jak nie może się zalogować, odstawiasz jakieś cyrki, żegnasz się z forum, a potem nie masz charakteru i wracasz ponownie, jak dostajesz prywatne ostrzeżenie to informujesz o tym całe forum jakby był koniec świata, albo to kogoś obchodziło. Takie ostrzeżenia jak się dostaje to trzeba nad tym przemyśleć, czy się nie robi coś nie tam, czy nie jest się uciążliwym dla forum. Wygląda to jak byś pisał posty nie dla konkretnej wiedzy (odpowiedzi) tylko dla największej liczby uzyskanych odpowiedzi. Nie myślałeś żeby wystąpić w Idolu i tam się zrealizować ? Każdy ma jakieś wady, ja, inni....., mi też się zdarza coś tam "źle zrobić, napisać", ale zawsze staram sie to przemyśleć i poprawić, z początku budowałeś to forum i byłem pełen podziwu, ale teraz je niszczysz, w wielu forumowiczach wzbudzasz negatyne odczucia, przez to robi się dużo kłótni, zaczepek, złego. Przemyśl lepiej to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 chyba przemeczony jestes odpocznij bo gadasz jakbys mial z 80 lat albo skonczyl studia psychologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 popieram mdzalewscy bo to forum jest i moje i twoje wiec nie pouczaj tylko zajmij sie wymiana doswiadczen budowlanych a jesli chcialbys zeby na naszym forum poruszlao się tylko tematy budowlane to po co umiesczasz watek o swoich tluszczakach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ja wiem ze wy sie tu wszyscy ladnie popieracie nie mam wiecej pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 j nie mam wiecej pytan .....znaczy sie do was nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Mdzalewski kto to widział o 00:24 posty moralizatorskie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Leon chyba Ci kolejny topik wcieło ps. gdyby Ci rowniez nicka wcieło to pamietaj ze da sie zarejestrować to samo ale juz bez dorobku "zyciowego " po prostu bedzie leon z katowic kot.....bedzie Ci pisać zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 no widzisz zas nieodpowiednie miejsce najpierw mi admin odebral opcje pisania na priva a teraz sie burzy ze se watek o obrobce fotografii zakladam czuje sie tu przesladowany a ty? powinien admin taka opcje uruchomic, ze mu watek streszczasz a on ci podaje w jakim o to dziale by najchetniej widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 powinien admin taka opcje uruchomic, ze mu watek streszczasz a on ci podaje w jakim o to dziale by najchetniej widzial Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać Leoś... z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Leon mi wszystkie funkcje działają ....wiec jest git ja mysle ze admin jakby mogł to by Ci taki liscik szkryfnol Drogi Leonie jesli chciałbys ze mną porozmawiać to skontaktuj sie z adresem www @ fuck you Admin ps. chyba za duzo ma roboty przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Kicia ty nie fuckaj (po polsku to chyba będzie fukaj, przez duże "F") bo znowu cię Admin wyśle na ban-any i będziesz musiał być "selimm reaktywacja" przez jeszcze dłuższe "m". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Leoś dogadaj się z Adminem co do odpowiedniego dla Ciebie podpisu pod nickiem i nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts