mercedes 14.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 jaki jest orientacyjny koszt wykonania plotu z klinkieru, tzn. koszt wykonania uzbrojonego fundamentu + slupkow z cegly klinkierowej? z gory dziekuje za info P.S. Wiem, ze murarze licza sobie od polozenia cegly, a fundament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 jaki jest orientacyjny koszt wykonania plotu z klinkieru, tzn. koszt wykonania uzbrojonego fundamentu + slupkow z cegly klinkierowej? z gory dziekuje za info P.S. Wiem, ze murarze licza sobie od polozenia cegly, a fundament? robiłam rozeznanie 2 miesiące temu. U mnie 25 metrów ogrodzenia (9 słupków plus fundament) miało kosztować (oczywiście sama robocizna) 6 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 22.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 U mnie murarz policzył 1,20 za ceglę (robocizna) + cena zabudowy szafek skrzynki na listy itp. Aha bez fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 27.06.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 jeśli za 9 słupów + fundament 6000zł To ile może mnie kosztować 25m muru z klinkieru wys 2m ??????? pozdrawiam Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz 40 03.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ]jaki jest orientacyjny koszt wykonania plotu z klinkieru, tzn. koszt wykonania uzbrojonego fundamentu + slupkow z cegly klinkierowej? Mój murarz chce po 70 PLN za m2 klinkieru./mur, słupek itp./ Za słupek klinkierowy 40cmx40 cm i wysokośc 150 cm wyjdzie 168 PLN .Za parapet ceramiczny życzy 35 PLN z metra bieżącego. Wykonanie fundamentów _ trzeba policzyć . U mnie za pracę: przy kopaniu , szalowaniu i wylewaniu fundamentów , /w ławie jest belka ze stali 12, i drutu wiązałkowego/na to murek o szerokości 20 cm i wysokości 70 cm , betonu zapłaciłem z materiałem po 80 PLN za metr bieżący. Chłopaki dostają po 6 PLN za godzinę , a materiały z hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts