Ariadna 14.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pomozcie prosze.. Moim marzeniem jest wybudowanie kilkunastu szeregowcow ,a pozniej ich sprzedaz.Prosze mi powiedziec ,czy taki zwykly szary czlowiek moze spelnic swoje marzenia ? I w jaki sposob.Dodam ,ze chcialabym zatrudnic firme budowlana,ktora zna sie na budowie .Mam gotowy projekt domkow,projekt zagospodarowania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 26.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 to już jest deweloperstwo Ale życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Pomozcie prosze.. Moim marzeniem jest wybudowanie kilkunastu szeregowcow ,a pozniej ich sprzedaz.Prosze mi powiedziec ,czy taki zwykly szary czlowiek moze spelnic swoje marzenia ? I w jaki sposob. Dodam ,ze chcialabym zatrudnic firme budowlana,ktora zna sie na budowie .Mam gotowy projekt domkow,projekt zagospodarowania terenu. Inwestora który ryzykuje milionami złotych w swoje przedsięwzięcie powinno być stać na wynajęcie profesjonalnej obsługi prawnej i finansowej inwestycji. Wszystko to powinno być poprzedzone badaniem rynku oraz wykonaniem bisnesplanu. Jest to wymóg konieczny dla ochrony pieniędzy inwestora jak i ochrony praw ewentualnych klientów. Ariadna - Twoje pytanie (zarówno jego treść i formę) zadane tutaj na tym Forum uważam za jakieś nieporozumienie. By nie stwierdzić wprost, że jest to brak minimalnego nawet poziomu profesjonalizmu. Moja wypiedź jest także i odpowiedzią na Twoje pytanie. Podejdź profesjonalnie do tego tematu. P.s. Zakładam, że Twoje pytanie nie prowokacją w stylu Leona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts