Gość oczyszczalnia 04.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam Interesują mnie opinie forumowiczów na temat napędów do rolet, Firm Somfy lub Simu ewentualnie innych. Greg SOMFY, SOMFY, SOMFY, SOMFY to francusko-niemieckie napędy pracują cicho, trwale, bez awaryjnie. Popsuć je może jedynie nienauczony instalator (lecz musi się bardzo starać). Na somfy pracowałem 6 lat 1992-1998. Super! Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwisant67 29.01.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ja wybieram Somfy. Nice są awaryjne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandek 22.04.2019 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Troszkę odgrzeję kotleta. Czy ma ktoś jakieś opinie odnośnie napędów Simu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts