Bodzio 2003 14.06.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Chcę doprowadzić gaz do mojego domu. Odległość ok100m z działki po przeciwnej stronie ulicy. Czy mogę wynająć firmę,która to wykona, czy musi wykonywać to gazownia ? Zaznaczam, że projekt mam, uzgodnienia też. Gazownia liczy sobie po ok. 45 zł/mb, co wydaje się grubo przesadzone. Dla porównania wodę robiła prywatna firma po 30 zł/mb, chociaż kopali na 1,2 m a nie na 0,9m jak przy gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 21.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 oczywiście że możesz. udaj się do gazowni napisz oświadczenie, że wykonasz przyłącze we własnym zakresie a oni je później odkupią (specjalne umowy odkupienia ). pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goliat 21.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 skad Ty masz takie ceny? gdzie sie budujesz? pozdr,goliat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasmina 26.06.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Edzio i Zibi oczywiście się MYLĄ! Zależy to od różnych czynników,zależy również od lokalizacji gazowni (w każdej na obszarze kraju różnie się takie sprawy załatwia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts