OlaK 14.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam na smieci szafke 30cm otwierana klasycznie. Szafka nie sprawdza sie zupelnie - kosz, ktory do niej wchodzi jest waski, niski i krotki, wsytarcza raptem na pol dnia a potem smieci wylaza gora. Mysle o domowym (tzn. wlasnymi silami) przerobieniu szafki z takiej otwieranej na bok na taka wysuwana razem z koszem/koszami ale nigdy 'na zywca' szafki z takim systemem nie widzialam.Czy przerobka w ogole bedzie mozliwa? Czy to jest kwestia usuniecia zawiasow i zamontowania systemu wysuwajacego kosze czy musi to zrobic stolarnia?Jakie firmy produkuja takie sortery do waskich szafek tzn. 30cm? Wydaje mi sie, ze byl kiedys watek o koszach na smieci ale nie umiem go znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wysuwany kosz na śmieci do szafki kuchennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 15.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ja kupiłam taki ogromny kosz curver (czy jakoś tak, przepraszam jeśli jednoznacznie przekręciłam nazwę ...) który z wahadłową ruchomą pokrywką za chiny się nie mieści, lecz po usunięciu tejże, wchodzi bokiem na tzw. styk! jest b. duży - pakujemy do niego 60 l worki. na zakupy udałam się z miarką, w sklepie zdejmowałam nakrywy z koszy i mierzyłam... mierzyłam... aż znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts