Krupiarz 15.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam, Poszukuję przewieźć barak w okolice pomiędzy Górą Kalwarią a Piasecznem. Odległość ok. 50 km. Ile coś takiego może kosztować? W jaki sposób przewoźnicy obliczają cenę? Może ktoś polecić niedrogiego przewoźnika z HDS-em? Poproszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 15.06.2005 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 "Potrzebuję przewieźć ... "(za szybko się klepie w klawiaturę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 15.06.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja przewiozłem barak (w Nadarzynie 1 km) z firmą ANDA z Michałowic 723 80 80. MAją bardzo silny hds a baraki troszke ważą. Ale przypilnuj ich na cenie najpierw mówili chyba 100zł (to raczej nie jest tanio) za godzinę licząc od wyjazdu z firmy do zakończenia pracy a kierowca chciał mnie skubnąć łącznie z czasem na powrót ,nie mówiąc już że drogę którą pokonuję osobowym w 20 minut jechał ciężarowym 40 min szukaj też Transport z HDSem w ogłoszeniach np "gazeta oferta", internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Poszukuję przewieźć barak.Odległość ok. 50 km. Przewiezienie baraku na podobną odległość kosztowało mnie od usługi 500zł. To najtaniej jak znalazłem. Wysyłam telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts