sebo8877 20.06.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 U mnie pod blachodachówka leży 1,5 roku u sąsiada 3 lata (w obu przupadkach nieprzykryta ociepleniem) ja będę ocieplał na jesieni. Problemów rzadnych nie zauważono. Mocna i trwała sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 06.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja też zastanawiałem się nad marmą. Teraz myśle doszedł jeszczei Dorken za 9zl/m2 lub Tyvek za około 5.5zl/m2 (na allegro za ok 3.8zl/m przy zakupie min 225m2) . Podobno ten dorken to inna generacja tylko czy jest sens płacić prawie drugie tyle? I co tu wybrać?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duken 14.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Użytkownicy Membramy Dachowej firmy Marma poproszę o wypowiedzi jak się ona wygląda po kilku latach. Czy ktoś miał z nią problemy, reklamacje (sposób ich załatwienia) itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 23.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Podciągam pytanie , czy polecacie tą folię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 28.08.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 duży wybór membran dachowych znajdziesz w sklepie http://www.taniafoliabudowlana.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 28.08.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 jesteś przy produkcji to powiedz w jakiej technologi ją zgrzewacie i jakiego filmu używacie? to wyjaśni nam co tak na prawdę produkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 28.08.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam. Myślę że to świetny wyrób i nie trzeba go reklamować, wiem bo jestem przy produkcji tej membrany, polecam. jesteś przy produkcji to powiedz w jakiej technologi ją zgrzewacie i jakiego filmu używacie? to wyjaśni nam co tak na prawdę produkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts