tadzel 15.06.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Czuje że większość to urzędnicy ktorzy wykorzystuja czas i sprzęt urzędów. A my musimy płacić wieksze podatki aby ich utrzymywać. Precz z darmozjadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 tadzel, a Ty co robisz na forum - też darmozjad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.06.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 nie to jest pewnie ten co chciałby a nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 15.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja jestem i wcale sie tego nie wstydzę. Co mam zrobić i tak zrobię, bo mi nikt nie odpuści, a jak mam chwilkę to i zaklikam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A ja mam czyste sumienie,nie pracuje,klikam sobie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 tadzel, a Ty co robisz na forum - też darmozjad? Majka Ty się lepiej bierz do roboty!! Wakacje za pasem, a Ty co??? - dalej takie "srete - tete"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 dzisiaj całkiem niezły dzień. Im więcej mam roboty, tym sprawniej mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Gdybym podczas pracy miała czas na częste klikanie - z pewnością zmieniła bym pracę Bo albo efekty pracy były by marne ( i co za tym idzie pensja), albo oznaczało by to, że w pracy się nudzę, a tego sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 20.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jak wiadomo jaki poniedziałek taki cały tydzień, acha , niby nie w temacie... ale niech tam praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia (zamiast "lenistwo" wstaw odpowiedni wyraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ew-ka a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam bo dobry szef potrafi tak rozdysponować zajęcia, że sam jest wolny Ale ja jestem tak bardzo kontaktowa i tyle przegadam z klientami, że jeśli miała bym jeszcze czas na gadanie wirtualne, to efekty były by naprawdę marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ew-ka a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam bo dobry szef potrafi tak rozdysponować zajęcia, że sam jest wolny świete slowa -mimi.... gonię te moje robaczki w pracy, robią mazy, kopytka i inne alegorie-bardzo trudne słowo a ja .....? no cóż .....szef to ma klawe życie ,no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jedni palą, inni piją herbatki, jeszcze inni dłubią w nosie, a tacy z duszą cenzora to pytają innych czemu nie pracują, tylko piszą na tym Forum i nabijają se licznik. No i w rezultacie tego sami nie pracują, żeby móc się czepiać tych co mają pracować, a niby nie pracują, choć mieli pracować, bo o tej porze to się pracuje i już. Czuje że większość to urzędnicy ktorzy wykorzystuja czas i sprzęt urzędów. No... ta cholerna budżetówka tyle domów stawia... A my musimy płacić wieksze podatki aby ich utrzymywać. Precz z darmozjadami. My ? Znaczy co ? Tadzelopodobni ? Silna grupa od 8 do 16 ? Spójrz w kalendarz, zobacz że komuna to jakiś czas temu się skończyła. Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują, bądź w ogóle są freelancerami i robią co chcą, kiedy chcą i jak chcą. Obudź się, panie cenzor. Wiosna Ludów była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 My ? Znaczy co ? Silna grupa od 8 do 16 ? Spójrz w kalendarz, zobacz że komuna to jakiś czas temu się skończyła. Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują, bądź w ogóle są . Ponury a ja sobie wypraszam...tez pracuję od 8-16, nie mam własnej firmy i też klikam. Ale...nie chodzę na plotki i kawkę po biurowcu, nie jadam śniadań w bufecie. Jak jest czas to klikam, jak nie mogę się wyrobić siedzę po godzinach. Czasem muszą wykonać bardzo monotnną pracę, żeby moja efektywność nie spadła robię sobie przerywniki na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No więc napisałem - ZAMIAST palenia i dłubania w nosie - Forum I palca nie złamiesz . I płuca zdrowe. I w głowie od plotek - kto, z kim, jak, gdzie i za ile - nie brzęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No więc napisałem - ZAMIAST palenia i dłubania w nosie - Forum I palca nie złamiesz . I płuca zdrowe. I w głowie od plotek - kto, z kim, jak, gdzie i za ile - nie brzęczy Z tym się zgadzam... Tylko, że pracuję od 8-16 na szczęście nie w budżetówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czyli jednak Tadzel nie płaci za Twoje klikanie ? Uffff.... No nie powiesz, że nie czujesz się teraz choć deczko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czyli jednak Tadzel nie płaci za Twoje klikanie ? Uffff.... No nie powiesz, że nie czujesz się teraz choć deczko lepiej Jasne, że czuję się lepiej Gdyby Tadzel płacił za moje klikanie nie odważyłabym się tutaj odezwać i wyznać swoich słuzbowych grzeszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ponury Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują ktoś, kto ma firmę na głowie, nie znajdzie raczej czasu na forum w godzinach pracy - ot, kilka postów, zwłaszcza konkretnych, budowlanych - to pewno tak. Ale skoro czas to pieniądz, chyba nikt nie będzie sam siebie okradał? (posty w kwestii budowy - to wyjątek - bo to po prostu pomocne, fachowe informacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts