Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jest godz.11.30 a więc czas pracy a ilu jest na forum

tadzel

Recommended Posts

Gdybym podczas pracy miała czas na częste klikanie - z pewnością zmieniła bym pracę :) Bo albo efekty pracy były by marne ( i co za tym idzie pensja), albo oznaczało by to, że w pracy się nudzę, a tego sobie nie wyobrażam.

Ew-ka

a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam

bo dobry szef potrafi tak rozdysponować zajęcia, że sam jest wolny :D

Ale ja jestem tak bardzo kontaktowa i tyle przegadam z klientami, że jeśli miała bym jeszcze czas na gadanie wirtualne, to efekty były by naprawdę marne :wink: :lol:

Ew-ka

a ja jestem pracodawcą ...i mam to w nosie ...tez klikam

bo dobry szef potrafi tak rozdysponować zajęcia, że sam jest wolny :D

:lol:

świete slowa -mimi.... gonię te moje robaczki w pracy, robią mazy, kopytka i inne alegorie-bardzo trudne słowo :wink: a ja .....? no cóż .....szef to ma klawe życie ,no nie ???

:D

Jedni palą, inni piją herbatki, jeszcze inni dłubią w nosie, a tacy z duszą cenzora to pytają innych czemu nie pracują, tylko piszą na tym Forum i nabijają se licznik. No i w rezultacie tego sami nie pracują, żeby móc się czepiać tych co mają pracować, a niby nie pracują, choć mieli pracować, bo o tej porze to się pracuje i już.

Czuje że większość to urzędnicy ktorzy wykorzystuja czas i sprzęt urzędów.

No... ta cholerna budżetówka tyle domów stawia...

A my musimy płacić wieksze podatki aby ich utrzymywać. Precz z darmozjadami.

My ? Znaczy co ? Tadzelopodobni ? Silna grupa od 8 do 16 ?

Spójrz w kalendarz, zobacz że komuna to jakiś czas temu się skończyła. Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują, bądź w ogóle są freelancerami i robią co chcą, kiedy chcą i jak chcą. Obudź się, panie cenzor. Wiosna Ludów była.

My ? Znaczy co ? Silna grupa od 8 do 16 ?

Spójrz w kalendarz, zobacz że komuna to jakiś czas temu się skończyła. Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują, bądź w ogóle są .

Ponury a ja sobie wypraszam...tez pracuję od 8-16, nie mam własnej firmy i też klikam.

Ale...nie chodzę na plotki i kawkę po biurowcu, nie jadam śniadań w bufecie. Jak jest czas to klikam, jak nie mogę się wyrobić siedzę po godzinach.

Czasem muszą wykonać bardzo monotnną pracę, żeby moja efektywność :wink: nie spadła robię sobie przerywniki na Forum.

No więc napisałem - ZAMIAST palenia i dłubania w nosie - Forum :D

I palca nie złamiesz :wink:.

I płuca zdrowe.

I w głowie od plotek - kto, z kim, jak, gdzie i za ile - nie brzęczy :p

Z tym się zgadzam... :)

Tylko, że pracuję od 8-16 :) na szczęście nie w budżetówce :D

Czyli jednak Tadzel nie płaci za Twoje klikanie ?

Uffff....

No nie powiesz, że nie czujesz się teraz choć deczko lepiej :wink:

Jasne, że czuję się lepiej :D

Gdyby Tadzel płacił za moje klikanie nie odważyłabym się tutaj odezwać i

wyznać swoich słuzbowych grzeszków :-?

Ponury

Większość na Forum klika z firm własnych bądź prywatnych, w których pracują

ktoś, kto ma firmę na głowie, nie znajdzie raczej czasu na forum w godzinach pracy - ot, kilka postów, zwłaszcza konkretnych, budowlanych - to pewno tak.

Ale skoro czas to pieniądz, chyba nikt nie będzie sam siebie okradał?

(posty w kwestii budowy - to wyjątek - bo to po prostu pomocne, fachowe informacje)