JoShi 22.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ale skoro czas to pieniądz, chyba nikt nie będzie sam siebie okradał? Kazdy kto ma firme rozumie, ze czas to pieniadz. niektorzy rozumieja jednak, ze pieniadz to nie wszystko i nie ma sensu sie zajezdzac na smierc bo niby w imie czego ? We wszystkim trzeba miec umiar tak samo w proznowaniu i rozrywkach jak i w pracowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 We wszystkim trzeba miec umiar tak samo w proznowaniu i rozrywkach jak i w pracowaniu. z tym się zgodzę, ale właśnie dlatego osoba przedsiębiorcza, która dba o równowagę i szanuje swój czas, będzie wolała szybciej skończyć pracę, by mieć wolne dla rodziny, na wyjście z kumplami na mecz, czy na pracę w ogrodzie własnego domu. Kiedy ja pracowałam - przed urolpem wychowawczym - nie zerknęłam nawet do netu, bo w wolnej chwili wolałam pośmiać się z koleżankami z pracy czy klientami, którzy zawsze mieli coś ciekawego do powiedzenia. A przede wszystkim - byle jak najszybciej zrobić swoje i pędem do przedszkola, po dziecko. W pracy - obowiązki, po pracy - luz blues (gdyby to było tak możliwe przy małym dziecku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mimi - odnoszę wrażenie, że się tłumaczysz i spowiadasz ja rozumiem, że ten wątek powstał właśnie po to, żeby tu wszyscy karnie do raportu stanęli i wyznali : po co, za co i dlaczego klikają - no i kto za to płaci - wysoce mnie to zniesmacza co to w ogole jest ?? - mam firmę , nie mam, jestem bezrobotnym, rujnuje się, czy buduje - mam prawo dysponować swoim czasem i osobą tak jak mi się podoba ( i nie trzeba do tego dorabiać ideolo - jak to bywanie jest niezbędne do trzymania ręki na pulsie branży budowlanej ) i już pozdróffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 paprotka z czego i komu miała bym się tłumaczyć? Chyba Julci, która czasem mnie ponagla - "mama, skońć już pisać na tym komputezie, bo ja chcem oglondać Krecika!" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 07.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A ja o 9 wydaje dyspozycje,wykonuje telefony,robie zamówienia,i sobie kilikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts