Maciek-MZM 26.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja już niedługo będę miec płytki korzilius atlas wraz z całym systemem (stopnice, krawędzie itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja już niedługo będę miec płytki korzilius atlas wraz z całym systemem (stopnice, krawędzie itp.) korzilius są super - mam na schodach zewnętrznych i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 26.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja już niedługo będę miec płytki korzilius atlas wraz z całym systemem (stopnice, krawędzie itp.) a ja mam taras z trawy sportowej i sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 28.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 gdzie moge zobaczyc tego korziliusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 28.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 gdzie moge zobaczyc tego korziliusa? A to pyatnie do mnie czy do Elutka? Bo jeśli do mnie to płytki możesz zobaczyć np. w Cermagu na głogowskiej, u mnie jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 gdzie moge zobaczyc tego korziliusa? A to pyatnie do mnie czy do Elutka? Bo jeśli do mnie to płytki możesz zobaczyć np. w Cermagu na głogowskiej, u mnie jeszcze nie ma lekko zakurzony Korzilius odcień Eisenschmelz http://images33.fotosik.pl/269/3bdbc52e61ba1566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts