giga 15.06.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Mam zamiar takie kupić , tylko zastanawiam się czy ono oby nie ''skrzypi i trzeszczy'' na przykład takie: http://img03.allegro.pl/photos/400x300/53/5382/538287/53828792fajnie by było gdyby ktoś kto ma taki mebel napisał jak się on sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 15.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 nie skrzypi, ale może jesteśmy za mało energiczni Nie otwiera się obrazek, więc nie wiem jak wygląda twoje wymarzone łoże. Jak się sprawuje?? hmmm, teraz myślę, że wolałabym jednak drewno, bo metal jest po prostu zimny. I zastanawiam się czy sobe nie wmawiam, ale czasem jednak czuję ból głowy (lekki) jak się kładę spać - ponoć metal nie jest materiałem przyjaznym człwiekowi. Ale może marudzę, nigdy nie miałam drewnianego łóżka, a ono, jak zapewnia moja koleżanka, dopiero może spowodować ból głowy- z racji skrzypienia rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Do tej pory miałam metalowe, teraz będzie drewniane. Właściwie nie miałam zastrzeżeń do metalowego, ale... No właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts