Sp5es 05.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Luc Skywalker, W dalszym ciągu nie dostałem mimo kilometrowego wywodu odpowiedzi konkretnej na pytanie. Przepraszam za podważenie kompetencji radzieckich Obywateli latających na księżyc.Mimo wszystko w tym zalewie słów przerażająco brakuje konkretów. Chętnie dzielę się doświadczeniem, tylko, że w sposób trochę bardziej odpowiedzialny. Bo kryterium - u mnie nie odpada jest jeszzce dalekie od poprawności technicznej. Kto to zaleca ? Gdzie są takie wytyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 06.07.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bo kryterium - u mnie nie odpada jest jeszzce dalekie od poprawności technicznej. Kto to zaleca ? Gdzie są takie wytyczne ? Czy Wy czasem,kolego S z tymi aprobatami technicznymi dla wymalowania farba akrylowa styropianu,nie przesadzacie? Jezeli bedziecie sie przy swoim upierac,to zmusicie mnie do przeprowadzenia eksperymentu. Otoz,skontaktuje sie ze styropianem,ktory ladne kilka lat juz lezy i przedstawie mu (styropianowi ) Wasze stanowisko dotyczace lezenia bez aprobaty. O wynikach nie omieszkam Was powiadomic. Mam nadzieje,ze tym eksperymentem,temat wyczerpalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 06.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 "Wymieszajmy" styropian z wełną i po dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 14.07.2005 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Luc, Może jestem namolny, ale dalej brakuje konkretów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts