Senser 23.06.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kurde...jeszcze raz zadzwoniłem do Praktikera...kobita jednak nie miała o tym pojęcia...Odebrał jakiś chłopaczek...ja znów pytam czy to jest z czujnkiem zmierzchowym...on ze startu "Nie, ma tylko takie 3 ppokrętła, na jednym jest słoneczko i księżyc..." a ja mu wchodzę, i mówię że to przecież o to właśnie chodzi...a on na to "Ma pan rację..faktycznie..." No i kupiłem po promocyjnej cenie z czujkami ruchu po 38 zł/ szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 23.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 I tak trzymać , zanim zapytasz sprzedawcy musisz sam wcześniej poznać odpowiedź !!! Dobra cena, a dali żarnik ?, jaki ma kąt widzenia czujki 180 ? Może sam dokupię jeszcze jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.06.2005 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Żarniki kupiłem oddzielnie. 4 szt. 300W za 12 zł. Kąt widzenia muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts