DR 21.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czeeee przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam,wyslalam na mial'a prosbe o wycene. Jestem zainteresowana rowniez wykonaniem. Jak z terminami na lato 2007? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 25.02.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 sczepek poszło wczoraj na priwat - do zobaczeniea brzoza zobaczymy domek ładny tylko daleko D&R 1,2,3,5,6,12 - podłogówka 7,8,9,10,11,12,14 - grzejnki kominek z rozprowadzeniem ciepła lub z płasczem wodnym kocioł kondensacyjny z zasobnikem 150L + cyrkulacja w kuchni mozliwy podgrzewacz elektryczny przepływowy (zalezy od kobiety i czy jest zmywarka) co do kotła to vailant viessmann de dietrich broetje wszystko podonbe jedo ma lepsze to inne tamto to jest moja propozycja na szybko - nie wiem jakie masz oczekiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Wcale nie tak daleko:-) Wszystkie drogi prowadza do W-wy:-) Zgodnie z rozmowa czekam na propozycje rozwiazan i kosztorys. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 25.02.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 tak brzoza zgadza sie inne do irlandi i anglii a wszystkie do rzymu ) jak na razie nie wyjezdrzam choc szybciej jestem w londynie niż w Wawie jak remontowali drogę 5-6godzin to szokkk teraz lepiej do konca tygodnia pod tel 508-127-405 jezeli ktoś coś potrzebuje rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 26.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 sczepek poszło wczoraj na priwat - do zobaczeniea brzoza zobaczymy domek ładny tylko daleko D&R 1,2,3,5,6,12 - podłogówka 7,8,9,10,11,12,14 - grzejnki kominek z rozprowadzeniem ciepła lub z płasczem wodnym kocioł kondensacyjny z zasobnikem 150L + cyrkulacja w kuchni mozliwy podgrzewacz elektryczny przepływowy (zalezy od kobiety i czy jest zmywarka) co do kotła to vailant viessmann de dietrich broetje wszystko podonbe jedo ma lepsze to inne tamto to jest moja propozycja na szybko - nie wiem jakie masz oczekiwania?? Rafal - przydałby się w moim mailu załacznik jakiś - to ławiej byłoby mi decyzję podjąć )) czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 rafal - się przypominam z tą wyceną - obiecales ze dziasiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ciekawe z tą wyceną - bo nadal nie mam... ja cierpliwy jestem a tobie to wizerunku nie poprawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 05.03.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 (edytowane) [ Edytowane 25 Maja 2010 przez rafslusarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazi 05.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 również czekam na Pana ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 06.03.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 również czekam na Pana ofertę przyślij jescze raz na mila może gdzieś sie zapodziło [email protected] lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazi 06.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 poszło na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 06.03.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 poszło na [email protected] brak na drugi e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazi 06.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 muszę specjalnie dla Ciebie założyć drugą skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 07.03.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 muszę specjalnie dla Ciebie założyć drugą skrzynkę nic ne doszło ale jeżeli to modrzejewskiej koło sosiny to mam tego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 08.03.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 wszytkiego najlepszego dla Pań w dniu ich świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 20.03.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Wysłałem zapytanie na emailPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 29.03.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Wysłałem zapytanie na email Pozdrawiam otrzymałem http://www.geberit.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/files/usr-2_3-meplarury.jpg/$FILE/meplarury.jpg Systemy rur i kształtek Geberit znajdują zastosowanie w każdym rodzaju instalacji, w każdym miejscu - począwszy od systemów zaopatrzenia w wodę lub gaz w gospodarstwie domowym, a skończywszy na kompleksowych instalacjach przemysłowych. Opracowana przez Geberit technologia kształtek zaciskowych gwarantuje bezpieczne połączenia, niezależnie od sposobu i miejsca ich montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 no to poprosze prosba o "przymiarke" http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m3f8bcb265d0f0 podlogowka- w kuchni,lazienkach, wiatrolapie, 5 osob, trojka dzieci, salon od strony poludniowej, . kociol- kondensat z warstwowym zasobnikiem Vaillant np( chociaz nie mam preferencji ) , ewentualnie pod solar, cyrkulacja itd. Interesuje mnie cena z materialami. Poniewaz trzeba od czegos zaczac , jaki koszt stan 'zero" rozprowadzenia kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 09.04.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 no to poprosze prosba o "przymiarke" http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m3f8bcb265d0f0 podlogowka- w kuchni,lazienkach, wiatrolapie, 5 osob, trojka dzieci, salon od strony poludniowej, . kociol- kondensat z warstwowym zasobnikiem Vaillant np( chociaz nie mam preferencji ) , ewentualnie pod solar, cyrkulacja itd. Interesuje mnie cena z materialami. Poniewaz trzeba od czegos zaczac , jaki koszt stan 'zero" rozprowadzenia kanalizacji? zbieg okoliczności czy ty wysyłałęś info też na maila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts