thomasso 09.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 moglo i na maila- byly jakies problemy z siecia i ne wiem co doszlo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 09.04.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 ale co wysłałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złota Rączka 10.04.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanie w nowo kupionym domu trzeba zamontować grzejniki ile muszę zapłacić za montaż , czy jest to cena za sztukę ??? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 10.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 rafslusarczykwyslalem prosbe o wstepna wycene. Czy potrzebujesz wiecej informacji ? Jesli tak -daj znac co bedzie potzrebne pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 10.04.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 rafslusarczyk wyslalem prosbe o wstepna wycene. Czy potrzebujesz wiecej informacji ? Jesli tak -daj znac co bedzie potzrebne pzdr wyślij na [email protected] bo mam małe zamieszanie ( nie wiem czy z tobą pisze na meil czy jescze z kim innym) podpisz sie nickie i gdzie budowa? tel do mnie 508-127-405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 10.04.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanie w nowo kupionym domu trzeba zamontować grzejniki ile muszę zapłacić za montaż , czy jest to cena za sztukę ??? dziękuję i pozdrawiam złota rączko - z instalacja , czy bez , przeróbki?? cena od 100-250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złota Rączka 10.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziękuję Mnie interesuje sam koszt za założenie grzejnika ile kosztuje założenie jednego grzejnika ? A jest ich gdzieś 12 szt w tym łazienkowy pozdrawiam Instalacja zostaje bo jest to nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złota Rączka 10.04.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 [ z instalacja , czy bez , przeróbki?? cena od 100-250zł to cena za grzejnik??? nie kapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 10.04.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 zastanawiam sie czy sprawdzasz ile to kosztuje u konkurencji "złota rączka" wszak powinna to wiedzieć dojazd, spust wody,demontaż grzejnika, montaż z ewentualnymi przeróbakami, napełnienie, odpowietrzenie, nastawa wstępna. cena 50-200zł za grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złota Rączka 10.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 rafslusarczyk Dzięki za info , jaka tam konkurencja jęśli ja mam płacić ??? U mnie trzeba powiesić grzejniki i zrobią mi za 40 zł od sztuki , chodzi o samo powieszenie , podpięcie , czyli montaż i tyle A z tą Złota Rączka nie żle nie taki nick był wolny i nie powiem że bym coś z niego nie miał Całkiem zielony nie jestem ale oświecony w cenach jakie są w Polsce tez nie bom za granica przebywał przez to te moje pytania Dzięki i pozdrawiam nie czuj się zagrożony wszak fachowiec strachu nie powinien mieć nawet przed konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 10.04.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Rączka - myslę ze zrobisz to sam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.04.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 nastepna instalacji uruchomiona Marcinie chyba SUPER?? VSC auro compact http://pl.eight.vaillant.com/stepone2/data/images/0c/2e/00/auroCOMPACTfrei190.jpg ten kocioł to prawdziwe cudo jescze szansa na instalację w twym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 02.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 czeeeee interesuje mnie cena kotła de dietrich city1,24 zasobnik150 ewetułalnie mcr 24 z zasobnikiem lub inne rozwiązanie z inym kotłem czekam na info domek 150 m2 troszkę podłogówk i3 osoby_________________http://www.archipelag.pl/projekty-domow/rufina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam, wlasnie zaczynam inwestycje pod wawa ... domek jednorodzinny 130 m uzytkowej. zaczynamy kopac fundamenty. Przymierzam się do instalacji co/cwu. O pomyslach na ogrzewanie: cala instalacja skladac ma sie docelowo z grzania podlogowego (kuchnia, lazienki, przedsionek, pomieszczenie gosp), ze standardowych kaloryferow w pozostałych pomieszczeniach i z dwoch kaloryferow kanalowych (salon przy drzwiach tarasowych i w sypialni od strony ogrodu) A teraz troche o samym domu - rzut znajduje sie tu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79a74477ef0636b3.html - domek bedzie grzany gazem ... poczatkowo plynnym, potem ma nadzieje ziemnym - budowany z bloczka betonowego 24 cm + styro 15 - wszystko w parterze - do zamieszkania przez młodych ludzi z dwojka dzieci To co najważniejsze czyli pytania/prosby: 1. przede wszystkim na jaka firme/producenta grzejnikow się zdecydowac przy 3 rodzajach ‘grzania’? 2. jaki piec i zasobnik dobrac majac na uwadze ze chcialibysmy piec kondensacyjny z zamknieta komora spalania? … czy do naszego wyboru sa rozsadne alternatywy? 3. no wlasnie decydując się na rekomendacje z punktu 1 i 2 ile może mnie to kosztowac? pozdrawiam i dzieki za odp, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 29.05.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 D&R, levior - dawno tu nie zaglądałem jeżeli jeszcze potrzebujecie to kliknijcie na privat Oferta na wylewki maszynowe mixokret Putzmeister region kraków, okolice , śląsk 17zł/m2 kompleks od A-Z 55-60zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 08.06.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 witam opis zdarzenia zdarzy sie to w okolicach Warszawy 3 osobowa rodzina (docelowo czterosobowa) dom 170m2 + garaż 30m2 tak sobie kombinuje: ogrzewanie podłogowe (wiatrołap, kuchnia, łazienka + salon i jadalnia czyli praktycznie cały dół) grzejniki (góra) ogrzewanie: gaz ziemny + kominek z DGP (ale to grzanie dla przyjemnosci) do tego myslę o kotle kondensacycjnym + wentylacja mechaniczna. Sciany ocieplone 20cm styropianu, poddasze 30 cm wełny i teraz pytanie: jaki zastosować piec jakie grzejniki i ile by to kosztowało termin wykonania - listopad pozr. Konrad na maila wysłałem projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 13.06.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 jest szansa na jakieś informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.06.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 WITAM PO DŁUGIEJ NIEOBECNOŚCI !!!!! Z RACJI PEWNYCH SIŁ WYŻSZYCH INSTALACIE TYLKO NA PODLEGŁYM TERENIE KRAKÓW, - MAŁOPOLSKA , ŚLĄSK ZAWSZE DOBRA JAKOŚĆ I CENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 19.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a może Pan kogoś polecić z w Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 17.07.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sprzedam w dobrej cenie 1 szthttp://pl.eight.vaillant.com/stepone2/data/images/62/29/00/594_166_atmoTECexclusiv190.jpg Kocioł wiszący z wbudowanym zasobnikiem warstwowym Do ogrzewania mieszkań lub domów i poboru ciepłej wody w trzech punktach jednocześnie. Szczególnie zalecany w sytuacji braku miejsca na tradycyjny układ: kocioł-zasobnik. W skrócieWysoki komfort poboru c.w.u.Optymalne rozwiązanie dla standardowych zastosowań.Łatwy i szybki montaż.Przyjazny w obsłudze i podczas przeglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts