armark 03.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 11.02.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 http://pl.eight.vaillant.com/stepone2/data/images/27/2b/00/1047_VKK2.jpg czas szybko mija pomimo "zimy" zapraszam na współpraće na 2008 krakow okolice śląsk dodatkowy nr tel 501-652-670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.07.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/253/5321c8bfc3ae67b3.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 25.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jestem poważnie zainteresowany kompleksową usługą-wod-kan, ogrzewanieBUduje w pyskowicach k.Gliwic.Za miesiąc zamykam stan surowy.oto projekt http://www.archipelag.pl/projekty-domow/hilda/?Name=hilda&ProjectMirror=1 skłaniam się w kierunku:-piec dwufunkcyjny, z zamkniętą komorą spalania, podłogówka +grzejniki system mieszany, +kominek bez płaszcza. Czekam na info,prosze o spotkanko w ceny wyceny.pozdGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 25.07.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jestem poważnie zainteresowany kompleksową usługą-wod-kan, ogrzewanie BUduje w pyskowicach k.Gliwic. Za miesiąc zamykam stan surowy. oto projekt http://www.archipelag.pl/projekty-domow/hilda/?Name=hilda&ProjectMirror=1 skłaniam się w kierunku: -piec dwufunkcyjny, z zamkniętą komorą spalania, podłogówka +grzejniki system mieszany, +kominek bez płaszcza. Czekam na info, prosze o spotkanko w ceny wyceny. pozd Grzegorz niestety za daleko ale życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narciarz 15.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam,Mam kocioł olejowy Buderus Logano G115.Czy można do niego dokupić palnik na pellety?Jeśli tak, to jakiego producenta i ile może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 04.01.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 witam wszystkich w Nowym Roku 2009 po długiej nieobecności zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 16.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, w Nowym Rokuco by Pan zaproponował do domku 110 użytkowej + ogrzewany garaż(koliba archetonu)dół podłogówka+3 grzejniki, góra 4 grzejniki+podłogówka w laziece, dwie łazienki, piec u góry w łazience (dlatego musi być zasobnik mały(do 100l)i wbudowany, hydraulik zrobił cyrkulację.planujemy kominek w salonie bez płaszcza, brak reku.Rozważamy Viessmanna 333f z 86 l zbiornikiem lub Vitodens 222 zbiornik 46, niewiem co lepsze, jestem otwarta na produkty innych firm. Proszę o ofertę,cena z montażem (budujemy PN krakowa) może byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.01.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, w Nowym Roku co by Pan zaproponował do domku 110 użytkowej + ogrzewany garaż(koliba archetonu) dół podłogówka+3 grzejniki, góra 4 grzejniki+podłogówka w laziece, dwie łazienki, piec u góry w łazience (dlatego musi być zasobnik mały(do 100l)i wbudowany, hydraulik zrobił cyrkulację.planujemy kominek w salonie bez płaszcza, brak reku. Rozważamy Viessmanna 333f z 86 l zbiornikiem lub Vitodens 222 zbiornik 46, niewiem co lepsze, jestem otwarta na produkty innych firm. Proszę o ofertę,cena z montażem (budujemy PN krakowa) może byc na priv. kocioł na poddaszu obliguje do zamkniętej komory lub kondensata z zamkniętom komorą zdecydowanie vitopenda 222 co do kondensatów wymienione przez Ciebie + vaillant eco compact a moze jescze coś innego zadzwoń umówimy sie na budowie i coś dobierzemy aby było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 21.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mam pytankotylko bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi z racji konieczności podjęcia decyzji chodzi o to że mam piec kondensacyjny zasobnik CWU 100 lkominek z płaszczem wodnym i ma być tak że kominek jak rozpalony przejmuje funkcje co (na górze grzejniki na dole podłogówka) a jak kominek się nie pali to wtedy co grzeje piec kondensacyjny natomiast i tu własnie mój problem instalotor mówi że nie opłaci się podłaczanie kominka do cwui ogrzewanie cwu w zasobniku tylko z piecajak wy to widzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.01.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mam pytanko tylko bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi z racji konieczności podjęcia decyzji chodzi o to że mam piec kondensacyjny zasobnik CWU 100 l kominek z płaszczem wodnym i ma być tak że kominek jak rozpalony przejmuje funkcje co (na górze grzejniki na dole podłogówka) a jak kominek się nie pali to wtedy co grzeje piec kondensacyjny natomiast i tu własnie mój problem instalotor mówi że nie opłaci się podłaczanie kominka do cwu i ogrzewanie cwu w zasobniku tylko z pieca jak wy to widzicie ? głównym sterownikiem jest sterownik kotła gazowego kocioł gazowy jest wyłączany poprzez temperaturę z kominka co do grzania kominkiem cwu skłonny jestem powierdzic słowa twego instalatora - ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 22.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 bardzo dziękuje za podpowiedzi ws. wykorzystania kominka z pw do podgrzewania cwu zostało na tym że jednak kominek z pw będzie podłaczony pod cwu wprawdzie nie z węzownicy która ma pw ale w kotlowni za wymiennikiem ciepła bedzie zawór który bedzie doprowadzał ciepła wode do węzownicy w zasobniku cwu i kiedy bedzie napalone w komiknku a woda w zasobniku wystygnie to wtedy zwór odetnie ciepłą wodę z co (podłogłówka+grzejniki) a skieruje ja do zasobnika cwu trochę zamieszane to dla mnie ale najwzniejsze żeby skuteczne... jescze raz dzieki k* Ps. acha i zapisy to już pewnie na sezon 2009 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 24.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Bardzo proszę o przygotowanie oferty na następujące elementy: 1. WOLF kocioł CGB20 + zasobnik 150 l,BM,MM czujnik temp zewn,zawór trójdrogowy z rurkami do zasobnika, czujnik temp zasobnika, zawór gazowy, konsola podłączeniowa pod kocioł 2 szt /zasił i powrót/,zawór bezpieczeństwa, odpływ kondensatu /syfon/ 2.Grzejniki REGULUS białe dolno zasilane: · RD4/60 – 1 szt · RD4/80 – 2 szt · RD4/160 – 2 szt · RD6/120 -1 szt · RD6/160 – 1 szt · RD6/180 – 1 szt 3.Grzejnik łazienkowy GŁD OMEGA R 600 x 1180 – 2 szt Proszę o informacje nt wysokości rabatu. Bardzo proszę o ofertę cenową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.01.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 MARCENKA nie instalujemy ani sprzedajemy wolfa ;( cena na wtorek co do grzejnkiów to takze wtorek cosmonowa i veha - płytowe grzejniki od ręki kotły vaillant viessmann w tym jesteśmy mocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 24.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Czekam w takim razie na wyceną grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.01.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 wykonastwo instalacji WYŁĄCZNIE kraków i okolice oraz określone tereny śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 05.04.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/92/1/d/1148.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 27.07.2010 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nowy cennik grzejników "VEHA" PROMOCJE LETNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kviat 03.10.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 moze tu ktos mi pomoze wyborze grzejnikow veha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 03.10.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts